Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024

Κόλαφος η Σοφία Μπεκατώρου για Παπανώτα: «Ελπίζω ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει την κίνηση που πρέπει»

Πήρε θέση η συνυποψήφια του Δημήτρη Παπανώτα

18 Απριλίου 2024 13:17
Κόλαφος η Σοφία Μπεκατώρου για Παπανώτα: «Ελπίζω ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει την κίνηση που πρέπει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Μπεκατώρου πήρε θέση αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει με τον συνυποψήφιό της στις Ευρωεκλογές, Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος μίλησε για τις γυναίκες που πέφτουν θύματα κακοποίησης.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής ανέφερε, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκης: «Ελπίζω ότι το κόμμα θα σταθεί όπως πρέπει. Να κάνει την κίνηση που πρέπει».

Δείτε επίσης: «Πυρά» κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα Παπανώτα - Σφοδρές αντιδράσεις εξαιτίας των δηλώσεών του για τις γυναίκες

Επίσης, πρόσθεσε: «Είμαι ήδη σε επικοινωνία με το κόμμα και περιμένω να τοποθετηθούν για το θέμα».

Η κυρία Μπεκατώρου ερωτηθείσα για τον Δημήτρη Παπανώτα επισήμανε ότι, σύμφωνα με έρευνες, 238.476 γυναίκες στην Ελλάδα κακοποιούνται σωματικά ή σεξουαλικά από τον σύντροφό τους/σύζυγό τους κάθε χρόνο. «Αυτό σημαίνει ότι 653 γυναίκες πέφτουν θύματα κακοποίησης κάθε μέρα», τόνισε.

«Ελπίζω ότι θα φροντίσει το ίδιο το κόμμα να σταθεί όπως πρέπει. Περιμένω να κάνει και αυτό την κίνησή του, διότι πράγματι δεν μπορούμε να λέμε ότι φέρνουμε ανθρώπους με νέες ιδέες και οι άνθρωποι που έρχονται όχι μόνο έχουν απαρχαιωμένες αλλά είναι και οι προσωπικές τους απόψεις», πρόσθεσε.

Να υπενθυμίσουμε ότι η δήλωση του Δημήτρη Παπανώτα για την οποία ο ίδιος είπε ότι έγινε μοντάζ αναφέρει: «Εγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα μια γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κανένα. Εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή αν πάρει έναν σατράπη ο οποίος την κακοποιεί και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται, είναι πρόβλημά της».

Σοφία Μπεκατώρου

Το ανακοίνωσε δημόσια στον Παπανώτα η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Από εδώ και πέρα σταματάς...»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βλέπει τις αλλαγές να έχουν έρθει για την εκπομπή της, με τον Δημήτρη Παπανώτα να είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και να διεκδικεί τη δική του θέση στις Βρυξέλλες.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, κάπως έτσι, ως την Τρίτη 23 Απριλίου που ξεκινάει επίσημα η προεκλογική περίοδος, δε θα εμφανίζεται στη στήλη του Δήμου Βερύκιου, όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η ενημέρωση της Τσιμτσιλή για τον Παπανώτα

Ειδικότερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή απευθυνόμενη στον Δημήτρη Παπανώτα είπε: «Δημητράκη μου μέχρι και την Τρίτη που σταματάς επίσημα από την εκπομπή γιατί ξεκινάει η προεκλογική περίοδος είναι απόφαση σταθμού λόγω της ανεξαρτησίας και της δεοντολογίας να μη συμμετέχεις στο κομμάτι του Δήμου Βερύκιου στο οποίο έχεις αρθρώσει λόγο όλα αυτά τα χρόνια και νομίζω ότι το έχεις κάνει με συνέπεια και αξιοπρέπεια.

Ωστόσο γι’ αυτές τις λίγες ημέρες που απομένουν, οφείλουμε να σεβαστούμε τους κανόνες τηλεόρασης, ανεξαρτησίας και δεοντολογίας και δυστυχώς, από το να σε έχουμε και να μη μιλάς γιατί αυτό δε γίνεται γιατί είσαι ένας πολύ δυναμικός συνομιλητής, τσίμπα μία μίνι σοκολατίτσα, και τα λέμε στο επόμενο κομμάτι της εκπομπής».

Ο Δημήτρης Παπανώτας αποχώρησε από τη στήλη, με τον Δήμο Βερύκιο να ξεκινά με τα θέματά του.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share