Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Πυρ και μανία η Φλέσσα με Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ που την εξέθεσαν: «Εάν αυτό το βίντεο δεν κατέβει...»

«Είναι απαράδεκτο να υπάρχει ακόμη ανηρτημένο στο isyriza βίντεο που με εμφανίζει να...»

17 Απριλίου 2024 14:07
Πυρ και μανία η Φλέσσα με Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ που την εξέθεσαν: «Εάν αυτό το βίντεο δεν κατέβει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξώδικο έστειλε η δημοσιογράφος και υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βίκυ Φλέσσα, στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Με αυτόν τον τρόπο, η Βίκυ Φλέσσα ζητά να αποσυρθεί από την πλατφόρμα isyriza «μονταρισμένο και κακόβουλα παραποιημένο» απόσπασμα συνέντευξής της σχετικά με τα Τέμπη.

Διαβάστε επίσης: «Αιχμές» Μαρίας Καρυστιανού: «Η θέση να κατέβουμε στην πολιτική για να βοηθήσουμε την υπόθεση μας είναι φθηνή δικαιολογία και δε μας εκφράζει καθόλου»

Η Βίκυ Φλέσσα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε ότι θα κινηθεί νομικά αν δεν κατέβει από την πλατφόρμα το βίντεο με τις «παραποιημένες», όπως είπε, δηλώσεις της για την υπόθεση των Τεμπών.

«Δεν έχουν ανακαλέσει, δεν έχουν κατεβάσει αυτό το παράνομο βίντεο, που εργαλειοποιεί τον πόνο των ανθρώπων στα Τέμπη. Την Παρασκευή λήγει η προθεσμία. Εάν αυτό το βίντεο δεν κατέβει, θα κάνω αγωγή και όπως έχω πει, τα χρήματα αυτά θα δοθούν για την ενίσχυση του νομικού αγώνα των συγγενών στα Τέμπη. Είναι απαράδεκτο να υπάρχει ακόμη ανηρτημένο στο isyriza ένα βίντεο παραποιημένο, που με εμφανίζει να απαντάω κυνικά και να λέω “τι νόημα έχει που πέθαναν τα παιδιά σε αυτή την ηλικία”», τόνισε η Βίκυ Φλέσσα.

Η ίδια, σε άλλο σημείο, είπε ότι «στην Ευρώπη πηγαίνουμε όλοι και όλες μαζί. Yπέστην τοξικότητα, εγώ έστειλα εξώδικο στον ΣΥΡΙΖΑ και τον κύριο Κασσελάκη, γιατί παραποίησαν με ασύλληπτο τρόπο απόσπασμα δηλώσεων… Υπήρχαν άνθρωποι στο περιβάλλον μου, που πίστεψαν ότι είπα εγώ κάτι τέτοιο. Πρόεδρος κόμματος το πίστεψε και με λοιδόρησε, αλλά ευτυχώς ανασκεύασε».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share