Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Χανιά: Στο Μαράθι για τις πρώτες του βουτιές ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Απόδραση στην Κρήτη για τον πρωθυπουργό μετά της συζύγου του

13 Απριλίου 2024 14:57
Χανιά: Στο Μαράθι για τις πρώτες του βουτιές ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι
Από Εύη Κουρίδου

Απόδραση στην Κρήτη έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, εκμετελλευόμενοι τις καλές καιρικές συνθήκες.

Όπως μεταδίδει το flashnews, ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του, βρέθηκαν στα Χανιά και συγκεκριμένα στο Μαράθι για τις πρώτες τους βουτιές στη θάλασσα.

Δείτε επίσης: «Ασπίδα» Μητσοτάκη στην οικογένειά του: «Ας την αφήσουν εκτός πολιτικής σύγκρουσης - Θα πάω στο δικαστήριο να υπερασπιστώ τη Μαρέβα»

Δείτε φωτογραφίες

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μαράθι με τη Μαρέβα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μαράθι με τη Μαρέβα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μαράθι με τη Μαρέβα

Μαινόμενη Ακρίτα μετά το εξώδικο της Μαρέβας Γκραμπόφκσι: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια με τον άντρα σου μάρτυρα…» (video)

Με ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα δηλώνει ότι δεν θα ζητήσει συγνώμη από τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη απαντώντας στο εξώδικο εναντίον της.

Όπως επισημαίνει η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ προς τη Μαρέβα Μητσοτάκη, θα τα πουν στα δικαστήρια «με τον άντρα της μάρτυρα».

Η ανάρτηση της Έλενας Άκριτα:

«Εξώδικο μου έστειλε η κυρία Γκραμποφσκι-Μητσοτάκη και με καλεί να της ζητήσω συγγνώμη. Λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται. Θα τα πούμε στα δικαστήρια. Με τον άντρα της μάρτυρα. Όπως πρέπει.»

To εξώδικο της Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Με εξώδικη δήλωση της η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι απάντησε στις κατηγορίες της κ. Έλενας Ακρίτα που έλαβαν χώρα μέσω αναρτήσεων της τελευταίας στο Facebook στις 31.3.2024 και 1.4.2024.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του πρωθυπουργού δεν άφησε κανένα σημείο των εν λόγω αναρτήσεων ασχολίαστο, απαντώντας με λεπτομέρειες και απτά αποδεικτικά στοιχεία που καταρρίπτουν όλους τους ανυπόστατους ισχυρισμούς της.

Επιπλέον, επισήμανε και τον προσωπικό και όχι πολιτικό χαρακτήρα της επίθεσης που δέχεται από την κ. Έλενα Ακρίτα, τα σχόλια της οποίας, είναι προσβλητικά και ανήθικα και τη θίγουν ως άνθρωπο, επαγγελματία αλλά κυρίως ως γυναίκα.

Όπως επισημαίνει η Μαρέβα Μητσοτάκη στην εξώδική δήλωσή της η επίθεση της κας Ακρίτα έχει προσωπικό και όχι πολιτικό χαρακτήρα και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «τα σχόλια της είναι προσβλητικά και ανήθικα και τη θίγουν ως άνθρωπο, επαγγελματία αλλά κυρίως ως γυναίκα».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share