Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα εκπρόσωπος Τύπου η Βούλα Κεχαγιά - Παίρνει τη θέση της Δώρας Αυγέρη (video)

Η ανακοίνωση του Στέφανου Κασσελάκη

3 Μαρτίου 2024 13:24
ΣΥΡΙΖΑ: Νέα εκπρόσωπος Τύπου η Βούλα Κεχαγιά - Παίρνει τη θέση της Δώρας Αυγέρη (video)
Από Εύη Κουρίδου

Νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είναι η Βούλα Κεχαγιά, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Δώρας Αυγέρη ως ευρωβουλευτού.

Tην ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, από το γραφείο του, έχοντας στην αγκαλιά του τη σκυλίτσα του Φάρλι. Επίσης, «έφαγε» τον Πολάκη από συντονιστή ο Κασσελάκης - Με Γεροβασίλη το Εκτελεστικό Γραφείο

Η ανακοίνωση και το βίντεο που τη συνόδευσε:

«Στο νέο κύκλο που αρχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, η Δώρα Αυγέρη και η Βούλα Κεχαγιά θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα μας. Η Δώρα Αυγέρη εκπροσώπησε τον ΣΥΡΙΖΑ άρτια σε μια δύσκολη περίοδο για το κόμμα μας. Ως σύμβουλός μου κοινωνικής διασύνδεσης θα συνεχίσει να με εκπροσωπεί μέσα στην κοινωνία, εκεί από όπου ξεκίνησε. Η Βούλα Κεχαγιά αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο αναλαμβάνοντας τη θέση της Εκπροσώπου Τύπου και της εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά της. Ο νέος, ενωμένος, κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει εν κινήσει, διευρύνεται και αγκαλιάζει όλο τον προοδευτικό κόσμο».

Λάβροι στην ΝΔ κατά Παππά: «Ρητορική Κασιδιάρη - Να τον καταδικάσει ο Κασσελάκης»

Ο Νίκος Παππάς είπε αρκετά, που συζητήθηκαν στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», με την Νέα Δημοκρατία να αντιδρά έντονα και να εκδίδει ανακοίνωση εναντίον του υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

H ΝΔ τον κατηγορεί για ακραία ρητορική μίσους και πολιτική τυμβωρυχία, υπογραμμίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχοντας ως κυρίαρχη τάση τον «πολακισμό» αποκτά ρητορική Κασιδιάρη και καλεί τον Στέφανο Κασσελάκη να καταδικάσει όσες φωνές εντός του ΣΥΡΙΖΑ αρθρώνουν χυδαίο λόγο, τη στιγμή που βρίσκονται σε μεγάλες εσωτερικές κόντρες.

Η ανακοίνωση της ΝΔ εναντίον του Παππά

«Έχοντας ως κυρίαρχη τάση του τον πολακισμό, ο ΣΥΡΙΖΑ αποκτά πλέον ρητορική Κασιδιάρη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ που συγκυβέρνησε με την ακροδεξιά και έχει ως κυρίαρχη τάση του τον πολακισμό, αποκτά πλέον ρητορική Κασιδιάρη.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, σε τηλεοπτική του συνέντευξη έκανε λόγο για «κυβέρνηση δολοφόνων» και «κυβέρνηση που βιάζει τη Δημοκρατία» και είπε ότι συμφωνεί με τις «κρεμάλες», ζητώντας από τους πολίτες όταν έρθει η ώρα της κάλπης «να τιμωρήσουν τους δολοφόνους». Ταυτόχρονα, επιτέθηκε και στους ψηφοφόρους, αποκαλώντας τους «βολεμένους» και κατηγορώντας τους πως έχουν ευθύνη για τον τρόπο που ψηφίζουν…

Το κόμμα που έστηνε θλιβερά τηλεοπτικά σόου, ενώ αποδεδειγμένα γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών, χρησιμοποιεί σήμερα ακραία ρητορική μίσους και επιδίδεται σε πολιτική τυμβωρυχία για την τραγωδία των Τεμπών.

Έχουμε καθήκον να αποτρέψουμε το μίσος και την τοξικότητα στον δημόσιο λόγο.

Καλούμε τον κ. Κασσελάκη να καταδικάσει και να απομονώσει στο εσωτερικό του κόμματός του φωνές που αρθρώνουν τόσο χυδαίο λόγο.

Εάν δεν το πράξει, θα αποδείξει ότι είναι ο ενορχηστρωτής ενός σχεδίου διχασμού της κοινωνίας μας, που παραπέμπει στην «σκοτεινή» περίοδο 2015-2019, την οποία η Ελλάδα έχει ευτυχώς αφήσει οριστικά πίσω της.

Η Δικαιοσύνη ερευνά όλες τις πτυχές της τραγωδίας ώστε να δώσει τις απαντήσεις και να τιμωρηθούν οι ένοχοι».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share