Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ριζικές αλλαγές από τον Στέφανο Κασσελάκη - «Ξήλωσε» πρόσωπο εμπιστοσύνης του Τσίπρα - Ποια θέση πρότεινε σε Γεροβασίλη; (video)

«Αέρα» ανανέωσης προτίθεται να φέρει στο κόμμα ο πρόεδρός του

1 Μαρτίου 2024 07:54
ΣΥΡΙΖΑ: Ριζικές αλλαγές από τον Στέφανο Κασσελάκη - «Ξήλωσε» πρόσωπο εμπιστοσύνης του Τσίπρα - Ποια θέση πρότεινε σε Γεροβασίλη; (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις εσωκομματικές διαφορές στον ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να λύσουν η Όλγα Γεροβασίλη και ο Στέφανος Κασσελάκης, σε δείπνο τους λίγες μόλις ημέρες μετά το συνέδριο του κόμματος. Η συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα στην προσπάθειά τους να λήξουν τις όποιες διαφορές.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, στους άμεσους σχεδιασμούς της ηγεσίας του κόμματος είναι οι αλλαγές προσώπων σε κομβικούς ρόλους, με την Κουμουνδούρου να διαμηνύει ότι το συνέδριο έθεσε με εμφατικό τρόπο πως χρειάζονται δομικές αλλαγές. Τις αλλαγές επιβεβαίωσε και η εκπρόσωπος Τύπου, Δώρα Αυγέρη, με την δικαιολογία τόσο του συνεδρίου όσο και των Ευρωεκλογών.

Διακοπή συνεργασίας με άνθρωπο εμπιστοσύνης του Αλ. Τσίπρα

Αξιοσημείωτο είναι πως διεκόπη η συνεργασία του κόμματος με τον κ. Θύμιο Γεωργόπουλο, ο οποίος κατείχε τη θέση του γενικού διευθυντή. Σημειώνεται πως ο κ. Γεωργόπουλος βρισκόταν στην θέση του γενικού διευθυντή – έχοντας υπό την ευθύνη του και τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ- ύστερα από απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας. Παράλληλα, ο κ. Γεωργόπουλος είχε διαδεχθεί τον αείμνηστο Μίμη Δαρειώτη, ενώ αποτελούσε και πρόσωπο εμπιστοσύνης του πρώην προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share