Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Σε δύο εβδομάδες οι εκλογές για τον πρόεδρο του κόμματος, ποιοι θα είναι υποψήφιοι - Τον Μάρτιο ξεκινά και η στρατιωτική θητεία Κασσελάκη (video)

Κάλπες θα στηθούν και για Κεντρική Επιτροπή

22 Φεβρουαρίου 2024 22:36
ΣΥΡΙΖΑ: Σε δύο εβδομάδες οι εκλογές για τον πρόεδρο του κόμματος, ποιοι θα είναι υποψήφιοι - Τον Μάρτιο ξεκινά και η στρατιωτική θητεία Κασσελάκη (video)
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Τετραπλές θα είναι οι κάλπες που θα στηθούν στον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης στην ομιλία με την οποία ξεκίνησε το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παρέμβαση – βόμβα του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ζήτησε προσφυγή στις κάλπες.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε συγκεκριμένα ότι οι κάλπες για πρόεδρο αλλά και για Κεντρική Επιτροπή θα γίνουν μαζί με εκείνες για τις Νομαρχιακές Επιτροπές και τις Οργανώσεις Μελών του κόμματος. Αν δεν αλλάξει κάτι οι κάλπες για Νομαρχιακές και ΟΜ είχε αποφασιστεί στην προηγούμενη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας να στηθούν δύο εβδομάδες μετά το Συνέδριο του κόμματος.

Η εγγύτητα του χρόνου, είναι προφανές πως δίνει αρχικά σαφές προβάδισμα στον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη, ενώ πιέζει τον όποιο αντίπαλό του να δηλώσει άμεσα τη συμμετοχή του. Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι στα μέσα Μαρτίου ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να κάνει την 20ήμερη στρατιωτική του θητεία.

ΣΥΡΙΖΑ – Ζαχαριάδης: «Θεωρώ ότι θα υπάρξει κι άλλος υποψήφιος στις εκλογές»

«Τα κόμματα όπως το δικό μας υπάρχουν για να εκράζουν κοινωνικές ομάδες και να δίνουν κυβερνητική προοπτική», τόνισε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share