Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Στέφανος Κασσελάκης: «Εγώ και ο σύζυγός μου θα αλλάξοuμε την Ελλάδα – Θέλω να γίνω πρωθυπουργός μεγαλύτερος από τον Ανδρέα Παπανδρέου»

Αποφασισμένος ο Στέφανος Κασσελάκης

20 Φεβρουαρίου 2024 10:19
Στέφανος Κασσελάκης: «Εγώ και ο σύζυγός μου θα αλλάξοuμε την Ελλάδα – Θέλω να γίνω πρωθυπουργός μεγαλύτερος από τον Ανδρέα Παπανδρέου»
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια συνάντηση στα Βόρεια Προάστια, ο Στέφανος Κασσελάκης έριξε "βόμβες". Η συνάντηση αυτή περιλάμβανε πρώην υπουργούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, επιχειρηματίες και εκπροσώπους της οικονομικής ζωής, με τη συμμετοχή ακόμα και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ο Στέφανος Κασελάκης φέρεται να παραβρέθηκε σε εβδομαδιαία σύναξη που γίνεται σε στενό κύκλο πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, CΕΟ μεγάλων εταιρειών, νυν προέδρων τραπεζών, προέδρων διοικητικών συμβουλίων καναλιών και στελεχών μεγάλων επιχειρήσεων της χώρας, που λαμβάνει χώρα σε γνωστό εστιατόριο στα βόρεια προάστια.

Μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε το στίγμα για το τι θέλει να… κομίσει στο πολιτικό σκηνικό. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η οικογένειά του προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, ενώ εκφράστηκε με εγκωμιαστικά λόγια για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Κάτιας Μακρή και Μάνου Νιφλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε μεταξύ άλλων στη συγκεκριμένη συνάντηση ότι «θέλω να γίνω πρωθυπουργός με μεγαλύτερο αποτύπωμα από τον Ανδρέα Παπανδρέου».

Μάλιστα φέρεται να είπε ότι «το κόμμα που θέλω να φτιάξω θα είναι Κέντρο στα θέματα οικονομίας, «Ανδρέας» στα Εθνικά και την Άμυνα και progressive στα υπόλοιπα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε ακόμη ότι «εγώ και ο Τάιλερ θα αλλάξουμε την Ελλάδα».

Εμφανίστηκε μάλιστα θετικός σε μια συνεργασία του ευρύτερου σοσιαλιστικού χώρου αλλά όχι στο στενό κομματικό πλαίσιο.

Αυτό έγινε μόλις δύο ημέρες πριν δοθεί στη δημοσιότητα το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο που «άναψε φωτιές» πριν πραγματοποιηθεί το συνέδριο του κόμματος.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share