Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024

Άδωνις Γεωργιάδης: Έκανε το εμβόλιο κατά της Covid και στέλνει μήνυμα - «Έτσι θα σώσουμε ζωές» (photos)

Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας

2 Φεβρουαρίου 2024 13:37
Άδωνις Γεωργιάδης: Έκανε το εμβόλιο κατά της Covid και στέλνει μήνυμα - «Έτσι θα σώσουμε ζωές» (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στέλνοντας παράλληλα ηχηρό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού.

Συγκεκριμένα, ο Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Σήμερα το πρωί στο Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου εμβολιάστηκα με το ετήσιο εμβόλιο κατά της Covid. Όλοι μας και κυρίως όσοι βρίσκονται στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού θα πρέπει να εντάξουμε τον εμβολιασμό αυτόν κάθε χρόνο στην ζωή μας.

Έτσι θα σώσουμε ζωές και θα αποφύγουμε την μεγάλη πίεση στο ΕΣΥ. Θερμές ευχαριστίες στο προσωπικό του Κέντρου για την ευγένεια και τον επαγγελματισμό τους», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης και ανάρτησε φωτογραφίες.

Υποδοχή με γιουχαΐσματα στον Άδωνι Γεωργιάδη έξω από το υπουργείο Υγείας - Του πέταξαν καφέδες!

Οι συμβασιούχοι που μετά από πέντε χρόνα εργασίας στα δημόσια Νοσοκομεία, απειλούνται με άμεση απόλυση, το πρωί της Πέμπτης (1/2), έκαναν «θερμή» υποδοχή με γιουχαΐσματα έξω από το υπουργείο Υγείας στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Μάλιστα, κάποιος πέταξε καφέδες προς το μέρος του υπουργού Υγείας, χωρίς ωστόσο να τον πετύχει. Ο υπουργός Υγείας βρέθηκε σε δύσκολη θέση εξαιτίας των αποδοκιμασιών και παρά την προσφιλή του στάση να το παίζει άνετος και να σπεύδει να φωτογραφηθεί, επέλεξε με τη βοήθεια της ασφάλειάς του, να φύγει με ταχύ βήμα προς το γραφείο του.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη συνέχεια κατέβηκε από το γραφείο του για να μιλήσει στους συγκεντρωμένους αλλά εξαιτίας των αποδοκιμασιών επέστρεψε και πάλι στο γραφείο του.

Δείτε επίσης: Αιφνιδιαστική επίσκεψη στον «Ευαγγελισμό» από τον Άδωνι Γεωργιάδη - Πολλοί ασθενείς του διατύπωσαν διαμαρτυρίες για την κατάσταση στο ΕΣΥ

Η ΠΟΕΔΗΝ, πραγματοποιεί σήμερα (1/2) στάση εργασίας εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία της για την άμεση απόλυση 6.000 συμβασιούχων με ενεργείς συμβάσεις σε καθαριότητα, φύλαξη, εστίαση, που δρομολογούν πολλά νοσοκομεία.

Σε ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία σημειώνει ότι οι συμβασιούχοι εργάζονται πάνω από 5 χρόνια με συνεχείς ανανεώσεις των συμβάσεων (έστω τρίμηνες) και προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες.

«Νοσοκομεία τρέχουν και ολοκληρώνουν τους διαγωνισμούς για ανάθεση των εν λόγω υπηρεσιών στους εργολάβους και σταδιακά οι συνάδελφοι απολύονται παρότι έχουν ανανεωθεί οι συμβάσεις τους έως 31.3.2024. Οι εργολάβοι σύμφωνα με όλες τις οικονομοτεχνικές μελέτες των Νοσοκομείων στοιχίζουν πολύ περισσότερα χρήματα για το Δημόσιο» υπογραμμίζει.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share