Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

«Ζήλεψε» τον Νταλάρα ο Πολάκης: «Έλα παλικάρι μου τώρα! Ο θείος και ο μπαμπάς σου είναι περήφανος γι’ αυτό που κάνεις;» (video)

«Μη με αναγκάσετε να σας πω κι εγώ...»

22 Ιανουαρίου 2024 11:45
«Ζήλεψε» τον Νταλάρα ο Πολάκης: «Έλα παλικάρι μου τώρα! Ο θείος και ο μπαμπάς σου είναι περήφανος γι’ αυτό που κάνεις;» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις Σπέτσες συνάντησαν οι ρεπόρτερ τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος παρευρέθηκε στις τριήμερες εργασίες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ρεπόρτερ θέλησαν να ρωτήσουν τον βουλευτή Χανίων και για την έκρηξη του Γιώργου Νταλάρα. Εκείνος με τη σειρά του ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μη με αναγκάσετε να σας πω κι εγώ αυτά που είπε και ο Γιώργος Νταλάρας. Ο δικός σου θείος και ο μπαμπάς είναι περήφανος γι’ αυτό που κάνεις τώρα; Έλα παλικάρι μου τώρα! Όχι, δεν κάνεις τη δουλειά σου, γιατί ψάχνεις παραπολιτικά, τίποτα άλλο. Δε με ρώτησες κάτι ουσιαστικό».

Αποκάλυψη "βόμβα" Νίκου Γεωργιάδη: «Ο κ. Μπογιόπουλος ζήτησε να σβηστεί το υλικό με τη δήλωση Νταλάρα» - (Video)

Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα καθώς όπως ανέφερε, ζητήθηκε να μην παιχτούν οι δηλώσεις στις εκπομπές. Παράλληλα, τη δική της θέση για τον σάλο που έχει προκαλέσει η έκρηξη του Γιώργου Νταλάρα κατά των δημοσιογράφων, πήρε η ετεροθαλής αδελφή του.

«Ο κ. Μπογιόπουλος ζήτησε να σβηστεί το υλικό με τη δήλωση Νταλάρα»

Όπως είπε: «μου μεταφέρθηκε ότι ο κύριος Μπογιόπουλος ζήτησε από τα συνεργεία να σβηστεί το συγκεκριμένο υλικό και να μην παίξει σε καμία εκπομπή, ότι ήταν μια λάθος στιγμή. Κάποιοι είπαν οκ. Μια εκπομπή δεν συμφώνησε και έτσι το έπαιξαν όλες. Ζητήθηκε ευγενικά από τα συνεργεία να σβηστεί το υλικό και δεν συμφώνησαν όλοι»

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share