Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

«Μπράβο Πρόεδρε! Ότι θα επικροτούσα ποτέ κάποια ανάρτηση σου, ειλικρινά δεν το περίμενα» - Το twitter αποθεώνει Κασσελάκη για την απάντηση που έδωσε στην προσβολή Σούνακ (photos)

«Αυτό το ποστ δείχνει τι σημαίνει προοδευτική πατριωτική αριστερά και πως την οραματιζόμαστε!!!»

28 Νοεμβρίου 2023 10:44
«Μπράβο Πρόεδρε! Ότι θα επικροτούσα ποτέ κάποια ανάρτηση σου, ειλικρινά δεν το περίμενα» - Το twitter αποθεώνει Κασσελάκη για την απάντηση που έδωσε στην προσβολή Σούνακ (photos)
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Πληρωμένη απάντηση έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στην απαράδεκτη συμπεριφορά του βρετανού πρωθυπουργού, Ρίσι Σούνακ, στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που τελευταία στιγμή ακύρωσε προγραμματισμένη συνάντηση μετά τη συνέντευξή του στο BBC και την αναφορά στα γλυπτά του Παρθενώνα που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο. Τα social έχουν γεμίσει με μηνύματα «μπράβο» και «συγχαρητήρια πρόεδρε».

«Μπράβο Πρόεδρε! Ότι θα επικροτούσα ποτέ κάποια ανάρτηση σου, ειλικρινά δεν το περίμενα»

Στέφανος Κασσελάκης ο «παντοδύναμος»: Υποσχέθηκε ότι θα αλλάξει ακόμα και τον... καιρό (video)

Βόλτα στους δρόμους της Κηφισιάς έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης και στις συζητήσεις του με πολίτες, έδειξε εκ νέου τις διαθέσεις του για ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα... ακόμα και στον καιρό! Με την ευκαιρία, δείτε την έκκληση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για εγγραφές στο κόμμα.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνάντησε μια κυρία στο δρόμο η οποία φορούσε ένα χοντρό χειμωνιάτικο μπουφάν και ο διάλογός τους ήταν σπαρταριστός.

«Μα γιατί έχετε τόσο μεγάλο μπουφάν, με τόσο ωραίο καιρό;» τη ρώτησε ο κ. Κασσελάκης για να του απαντήσει το προφανές η κυρία: «Γιατί έκανε κρύο όταν φύγαμε από το σπίτι».

Και τότε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε την πρόθεσή του... να παρέμβει και στα καιρικά φαινόμενα και αστειευόμενος είπε: «Έρχονται καλύτερες μέρες. Λοιπόν, γειά σας!».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share