Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

«Η ώρα του προέδρου»: Με δική του εκπομπή στο ραδιόφωνο ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε νέες...περιπέτειες

13 Νοεμβρίου 2023 13:52
«Η ώρα του προέδρου»: Με δική του εκπομπή στο ραδιόφωνο ο Στέφανος Κασσελάκης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δική του εκπομπή στο ραδιόφωνο «Κόκκινο» και τίτλο η «Ώρα του Προέδρου» θα έχει από εδώ και στο εξής ο Στέφανος Κασσελάκης. Την ίδια στιγμή, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν κόλαφος για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του περιόδου, έδωσε υπόσχεση στον ελληνικό λαό πως η σχέση ανάμεσα σε αυτόν και τα μέλη του κόμματος θα είναι αδιαμεσολάβητη. Αυτήν την υπόσχεση αποφάσισε να κάνει πράξη καθώς θα καθιερώσει την «Ώρα του Προέδρου», μία εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» όπου θα παίζεται μία φορά την εβδομάδα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό σήμερα, μέσω αυτής της εκπομπής θα μπορεί να απαντά απευθείας σε ερωτήσεις και παρατηρήσεις των ακροατών.

Στέφανος Κασσελάκης ραδιόφωνο

Πάντως μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη η ζώνη που θα επιλέξει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την εκπομπή του, αν θα είναι απευθείας ή και με τη συμμετοχή δημοσιογράφου, αν τα ερωτήματα θα τίθενται ζωντανά και ποιος θα τα επιλέγει.

Δήμητρα Αλεξανδράκη για Στέφανο Κασσελάκη: «Αντί να ακούσεις για το έργο του, ακούς για το κρεβάτι του»

Η κάμερα του "I love Σου Κου" συνάντησε την Δήμητρα Αλεξανδράκη και εκείνη μίλησε για όλα ακόμα για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος περνάει δύσκολα με τον αναβρασμό που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, δυστυχώς δεν έπαιξα όσο θα ήθελα να παίξω. Όταν το είδα μετά, βέβαια, δεν ήμουν σίγουρη αν ήθελα να παίξω κι άλλο. Δεν ήμασταν ενημερωμένοι ότι το Celebrity θα ήταν reality. Δεν μπορώ τις εντάσεις», δήλωσε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Είμαστε καλά, αλλά προτιμώ να μην μιλάω, διότι κάθε φορά με τον ενθουσιασμό μου εγώ που μιλάω και λέω κάτι, δεν ξέρω, είναι ελάχιστοι άνθρωποι που χαίρονται», απαντά για την προσωπική της ζωή στη συνέχεια.

«Σε όλη μου τη ζωή, με το που τολμούσα να πάρω 3-4 κιλά με κράζανε οι πάντες, μου ακύρωναν τις δουλειές και μου κάνανε τέτοια πράγματα. Ακόμη και σήμερα που λέω ότι φουσκώνει η κοιλιά μου, λένε ότι είμαι έγκυος. Δεν είμαι έγκυος, μην το ξανακούσω», απαντά η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τα σχόλια του Περικλή Κονδυλάτου σχετικά με το βάρος και την εικόνα των γυναικών.

Δήμητρα Αλεξανδράκη για Στέφανο Κασσελάκη: «Αντί να ακούσεις για το έργο του, ακούς για το κρεβάτι του»

«Αφήστε τον κόσμο να ντύνεται και να εκφράζετε όπως θέλει. Γιατί να πληγώνουμε ο ένας τον άλλο; Δεν αλλάζει κάτι. Όλοι θα πεθάνουμε», τονίζει χαριτολογώντας.

«Αντί να ασχολούμαστε με το ότι βομβαρδίζουνε παιδάκια, ότι τα γερόντια μας δεν θα πάρουνε συντάξεις. Βγαίνει ένα νέο παιδί στην πολιτική και βάζει υποψηφιότητα να κυβερνήσει αυτή τη χώρα και αντί να ακούσεις για το έργο του, ακούς για το κρεβάτι του. Μιλάμε για ανθρώπινες ψυχές κι εμείς ασχολούμαστε με το τι χρώμα κιλοτάκι φοράει ο Χ ή ο Ψ», κατέληξε στις δηλώσεις της στην κάμερα του ΑΝΤ1 η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share