Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Βούτσης για Κασσελάκη: «Ποτέ δεν υπήρξε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που να μην είναι βουλευτής» (videos)

«Διαθέτει μια άλλη λογική στην επικοινωνία, που έχει απήχηση στους νέους»

3 Οκτωβρίου 2023 12:09
Βούτσης για Κασσελάκη: «Ποτέ δεν υπήρξε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που να μην είναι βουλευτής» (videos)
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Τη μετά Τσίπρα εποχή ΣΥΡΙΖΑ, με τον Στέφανο Κασσελάκη πλέον στα «ηνία» του κόμματος, σχολίασε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

«Ποτέ δεν υπήρξε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που να μην είναι βουλευτής», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βούτσης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.

Όπως τόνισε, το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι βουλευτής δημιουργεί «έναν διχασμό στην άσκηση πολιτικής εκτός» ενώ σημείωσε «χάνεται το σκέλος της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης και το κατά πόσο θα είναι αποτελεσματική αντιπολίτευση».

Αναφερόμενος στην περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη στον Βόλο, που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια, ο Νίκος Βούτσης είπε πως «το σημαντικό είναι ότι βρέθηκε εκεί με πραγματικό ενδιαφέρον καθώς και τα κλιμάκια του κόμματος, θέτοντας το ζήτημα των υποδομών».

«Ο νέος πρόεδρος βάζει το δικό του αποτύπωμα στον τρόπο επικοινωνίας και άσκησης πολιτικής, και αυτό κρίνεται», πρόσθεσε.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης διαθέτει μια άλλη λογική στην επικοινωνία, που έχει απήχηση στους νέους», κάτι που όπως ανέφερε ο ίδιος «δεν είναι αυτής της σχολής».

Επίσης, ο Νίκος Βούτσης σοβαρό χαρακτήρισε το ζήτημα με τη «λειψή σχέση» που έχει με την πολιτική ο κ. Κασσελάκης, γεγονός που θα δυσκολέψει την αντιπολίτευση στο κυβερνών κόμμα. «Είναι γνωστό ότι υπάρχουν αποχωρήσεις, ελπίζω να σταματήσει», επισήμανε.

Αναφορικά με τα «συντροφικά μαχαιρώματα» στο κόμμα, ο κ. Βούτσης σχολίασε ότι το αφήγημα για «υπαίτιους και υπονομευτές από την προηγούμενη γενιά λειτουργεί διχαστικά».

Όσον αφορά το συνέδριο του κόμματος και πότε αυτό θα οριστεί, δήλωσε ότι θα καθοριστεί ανάλογα με το πολιτικό σχέδιο.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share