Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023

«Ξέφυγε» ξανά ο Παύλος Πολάκης: «Είσαι κουβάς με σκ@τ@!» - Χυδαία ανάρτηση κατά του Γιάννη Πρετεντέρη (photo)

«Για το σύστημα της διαπλοκής,το Μητσοτακεικο ,τα φίλια ΜΜΕ τους και τους πετσοταισμενους δημοσιογράφους...»

2 Οκτωβρίου 2023 09:48
«Ξέφυγε» ξανά ο Παύλος Πολάκης: «Είσαι κουβάς με σκ@τ@!» - Χυδαία ανάρτηση κατά του Γιάννη Πρετεντέρη (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

«Ξέφυγε» ξανά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης με νέα χυδαία ανάρτηση κατά του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη, με αφορμή άρθρο του δημοσιογράφου που αφορούσε τις πρόσφατες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Είσαι κουβάς με σκ@τ@!»

Μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα, ο Παύλος Πολάκης «εξαπέλυσε» επίθεση στον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Νέα» και του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, Γιάννη Πρετεντέρη, με αιτία ένα άρθρο του δημοσιογράφου για τις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου στον ΣΥΡΙΖΑ, για την ανάδειξη του νέου Προέδρου και διαδόχου του Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγραψε σε ειρωνικό ύφος ότι «γενικώς, δεν υπάρχει “τοξικότητα” για το σύστημα της διαπλοκής, το “Μητσοτακέικο”, τα φίλια ΜΜΕ τους και τους πετσοταϊσμένους δημοσιογράφους».

Ακόμη, αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο, υποστηρίζοντας με χυδαιότητα πως «Γιάννη Πρετεντέρη, με αυτό το δημοσίευμα, αποδεικνύεις άλλη μία φορά πως είσαι αυτό που έλεγε ο αείμνηστος Βασίλης Ραφαηλίδης, δηλαδή ένας κουβάς με σκ…».

Ο Γιάννης Πρετεντέρης στο άρθρο του αναφέρεται στα της επόμενης ημέρας από την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. «Τέτοια ξεφτίλα δεν νομίζω να έχει βιώσει ποτέ άλλο κόμμα», αναφέρει μεταξύ άλλων και προσθέτει ότι «Όταν ένα κόμμα μαζεύει από εκλογή σε εκλογή κάθε καρυδιάς καρύδι, όταν δεν έχει ραχοκοκαλιά και φυσιογνωμία, όταν το μοναδικά κοινό χαρηκτηριστικό όλων των καρυδιών που μαζεύτηκαν είναι ο Τσίπρας κι όταν ο Τσίπρας φεύγει τελικά βαριά ηττημένος, τι μένει; Οχι πολλά πράγματα».

Χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ «ανορθολογικό κίνημα που συγκροτήθηκε και άνθισε σε συνθήκες μαζικής παραφροσύνης» και προσθέτει ότι «στην πραγματικότητα ήταν ένα ρεύμα των «απ’ έξω» για να πιάσουν την καλή των «από μέσα», μόνο που δεν ήξεραν ούτε ποια είναι η καλή, ούτε πώς θα την πιάσουν. Το αποτέλεσμα ήταν περίπου αναμενόμενο και προδιαγεγραμμένο».

Καταλήγει με το σχόλιο ότι «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ που ξέραμε τελείωσε, είναι προφανές ότι θα εμφανιστεί κάποια στιγμή κι ένας ΣΥΡΙΖΑ που δεν ξέρουμε ή που δεν υποψιαζόμαστε. Κανείς δεν μπορεί σήμερα να πει τιθα είναι ούτε με τι θα μοιάζει. Παρόλο που κάποιοι συντηρούν ακόμη μερικό ψήγματα αισιοδοξίας».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share