Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023

Με 5 λέξεις έδειξε τον «έρωτά» της: Η Ραλλία Χρηστίδου έκανε «Θεό» τον Κασσελάκη

«Να βάλουμε ‘φωτιά’ Πρόεδρε»

1 Οκτωβρίου 2023 11:28
Με 5 λέξεις έδειξε τον «έρωτά» της: Η Ραλλία Χρηστίδου έκανε «Θεό» τον Κασσελάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλία Χρηστίδου, πήρε τη σκυτάλη από τη νέα παρέμβαση του Στέφανου Κασσελάκη για να μιλήσει και αυτή με τη σειρά της για τις πολιτικές «φωτιές» που πρέπει να βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ. Με 5 λέξεις έδειξε τον «έρωτά» της και τον έκανε «Θεό». Με την ευκαιρία, δείτε την ανάρτηση της Δόμνας Μιχαηλίδου για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ναι. Να βάλουμε ‘φωτιά’ Πρόεδρε

Πολιτική στην πράξη και όχι μόνο στη θεωρία.

Η πολιτική θα παράγεται από τους Πολίτες για τους Πολίτες.
Από την Κοινωνία για την Κοινωνία.

Διότι η πραγματικά σοβαρή πολιτική δεν πρέπει να αφήνει την κοινωνία απέξω ούτε να την κοιτά αφ´υψηλού

Δείτε το video. Μας αφορά όλους», έγραψε η Ρ. Χρηστίδου στην ανάρτησή της, την οποία και συνόδεψε με το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη από τη βουλή.

Στέφανος Κασσελάκης: Εξέθεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για Μπέο - «Δεν υπάρχει καταλληλότερος από εσένα»

Επανήλθε ο Στέφανος Κασσελάκης σχετικά με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο. Ο ίδιος εξέθεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θυμίζοντας ένα παλαιότερο δημοσίευμα, όπου έλεγε ότι δεν υπάρχει καταλληλότερος από αυτόν.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επιμένει ότι ο Αχιλλέας Μπέος είναι ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας και με ανάρτηση στο Twitter ανέβασε ένα παλαιότερο δημοσίευμα.

Σε αυτό εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να απευθύνεται στον Αχιλλέα Μπέο λέγοντας «ότι δεν υπάρχει καταλληλότερος από εσένα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του: «Από το πρωί περιμένω, κ. Μητσοτάκη. Την ευθεία καταδίκη του «καταλληλότερου» γαλάζιου δημάρχου στο να χαστουκίζει, να καταβρέχει και να τραμπουκίζει τους πολίτες του».

Προηγουμένως, και μετά τα επεισόδια στον Βόλο με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο, ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τη ΝΔ να άρει τη στήριξή της στη νέα υποψηφιότητα του δημάρχου της πόλης, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Άμεση ήταν η απάντηση της ΝΔ καθώς σε ανακοίνωσή της είχε αναφέρει ότι o Στέφανος Κασσελάκης «ζητάει την άρση της στήριξης σε μία υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ» .

Στον Στέφανο Κασσελάκη απάντησε και ο Αχιλλέας Μπέος καθώς τον κάλεσε μαζί με τον σύντροφό του να πάνε στον Βόλο να βοηθήσουν.

 

Best of Network

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share