Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023

Κασσελάκης στο Star: «Καλά θα κάνει ο πρωθυπουργός να ασχολείται με τον εκσυγχρονισμό του κράτους και όχι με μένα»

«Βεβαίως και είμαι αριστερός – Να είσαι αριστερός είναι στάση ζωής και αξιακός κώδικας»

28 Σεπτεμβρίου 2023 20:35
Κασσελάκης στο Star: «Καλά θα κάνει ο πρωθυπουργός να ασχολείται με τον εκσυγχρονισμό του κράτους και όχι με μένα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε συνέντευξη στο Star και δήλωσε πως «καλά θα κάνει ο πρωθυπουργός να ασχολείται με τον εκσυγχρονισμό του κράτους και όχι με μένα» ενώ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που έκανε για τον ίδιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ΚΟ της ΝΔ.

Μιλώντας στη Μάρα Ζαχαρέα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δήλωσε πως «τα βιώματα του καθενός ανήκουν στον καθένα. Είμαστε η επιλογή του ποιοι είμαστε κάθε μέρα. Επιλέγω να ζω τη ζωή μου με προσφορά στον τόπο μου. Βεβαίως και είμαι αριστερός, Όταν πήγα στη Μακρόνησο αναρωτήθηκα γιατί πολλά παιδιά της ηλικίας μου δεν είδαν το νησί. Να είσαι αριστερός είναι στάση ζωής και αξιακός κώδικας. Και πολιτική. Γιατί πρέπει να έχουμε πολιτικές με ανθρωποκεντρικό πρόσημο».

«Καλά θα κάνει ο πρωθυπουργός να ασχολείται με τον εκσυγχρονισμό του κράτους και όχι με μένα. Ο κ. Μητσοτάκης κάνει μια επικίνδυνη δουλειά για τη ζωή του Έλληνα πολίτη. Έχει τον κ. Φάμελλο να αντιμετωπίσει, ο οποίος κάνει πολύ καλή δουλειά για όλη την παράταξη», είπε στη συνέχεια.

«Την επόμενη εβδομάδα θα επισκεφθώ τον Βόλο. Δεν φτάνει μόνο μια αποζημίωση και να σου λέει το κράτος βρες τον τρόπο. Θέλουν μεγάλη αρωγή για να βγάλουν τις λάσπες. Δεν μπορούν μόνο οι εθελοντές να μπαλώνουν. Πριν τον στρατό, η Πολιτεία θα έπρεπε να είχε οργάνωση να αντιμετωπίζει τα θέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κασσελάκης στο Star

«Η αριστερά δεν πρέπει να φοβάται την κανονικότητα»

Επίσης, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε πως «η αριστερά δεν πρέπει να φοβάται την κανονικότητα. Δεν είναι κανονικότητα αυτό που ζούμε στο Βόλο και στην οικονομία, που ζουν για να βολεύουν. Πρέπει να είναι η πρόσβαση σε δημόσια υγεία και η πάταξη της διαπλοκής».

Έτσι, είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «πρέπει να αποδείξει γείωση στην κοινωνία. Τα μυαλά που έχουμε δεν πρέπει να γίνουν μέλη, αλλά να συμμετέχουν στη παραγωγή πολιτικής».

«Η παραγωγή πολιτικής πρέπει να γίνεται από τα τμήματα του συριζα μαζί με την κοινωνία. Όχι μόνο η επιστημονική διαδικασία από τους τομείς της Βουλής. Να δώσουμε φωνή στην κοινωνία. Όχι να συνεδριάζουμε μόνο. Τα όργανα δεν είναι παρωχημένα, αλλά πρέπει να διευκολύνουν την παραγωγή πολιτικής από τη βάση. Να μην παριστάνουμε ότι ξέρουμε τις λύσεις, γιατί είμαστε όργανο σε κλειστό χώρο., Αυτό είναι αλαζονεία», ανέφερε στη συνέχεια.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share