Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023

«Έρχεται με το φωτόσπαθο ο Κασσελάκης στο Star Wars της πολιτικής...» - Λάβρος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τον Στέφανο Κασσελάκη (Video)

«Ανήκουν στο ίδιο σύστημα Κασσελάκης και Μητσοτάκης»

25 Σεπτεμβρίου 2023 18:03
«Έρχεται με το φωτόσπαθο ο Κασσελάκης στο Star Wars της πολιτικής...» - Λάβρος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τον Στέφανο Κασσελάκη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Εξαιρετικά «αιχμηρός» ήταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σχολιάζοντας την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha. Επίσης, «φωτιά» πήρε το Twitter με την τοποθέτηση της Μαριάνας Πυργιώτη για τον Στέφανο Κασσελάκη, η οποία μίλησε σε εκπομπή του Open το βράδυ της Κυριακής

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος άρχισε να μιλάει αγγλικά και στη συνέχεια ανέφερε «Βλέπω ότι όποιος μιλάει αγγλικά, πάει μπροστά. Το κάνω κι εγώ. Τον κ. Κασσελάκη τον μάθαμε 15-20 Αυγούστου».

Σχετικά με το αν γνωρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη, επεσήμανε: «Δεν τον έχω γνωρίσει προσωπικά, του εύχομαι καλή επιτυχία, κάθε καλό. Μπράβο στον ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοκρατικές διαδικασίες που ακολούθησε».

«Έρχεται με το φωτόσπαθο ο Κασσελάκης στο Star Wars της πολιτικής...»

««Εγώ ειμί ο Ιησούς Χριστός;» μας είπε ο κ. Κασσελάκης; Είμαι το φως; Θα φέρω το φως; Αν δεν βλέπει τον εαυτό του σαν Μεσσία, μιλάμε για τον Λουκ Σκάιγουοκερ. Το Star Wars της πολιτικής. Ο Νταρθ Βέιντερ… Θα έρθει ο Κασσελάκης με το φωτόσπαθο να φέρει το φως σε μία καθημαγμένη Ελλάδα. Δεύτερον, είπε να πέσει η Δεξιά. Ποια Δεξιά; Κυβερνάει η Δεξιά στην Ελλάδα;», σχολίασε στη συνέχεια.

Επίσης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πρόσθεσε: «Ένα τελευταίο. Είναι ψέμα ότι η υποψηφιότητά του είναι κινηματική. Τον μάθαμε και εξελέγη μέσα σε ένα μήνα, γιατί τον έπαιζαν όλα τα ΜΜΕ που κατά τα άλλα λέμε ότι στηρίζουν την κυβέρνηση. Εγώ πιστεύω ότι ανήκουν στο ίδιο σύστημα Κασσελάκης και Μητσοτάκης».

Μάλιστα, στη συνέχεια ανέφερε πως νικητής των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά βάθος... ο Αλέξης Τσίπρας. Όπως είπε, άλλωστε, ο Στέφανος Κασσελάκης είναι συμπληρωματικός και όχι αντίθετος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share