Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτή ήταν η πρώην κοπέλα που είχε σχέση - «Προσευχόμουν στον Όσιο Δαυίδ να μην είμαι γκέι. Απευθύνθηκα σε άτομα ψυχικής υγείας» (Video)

«H μητέρα μου είχε την αντίδραση "οκ, περνάς μια φάση". Ο πατέρας μου για 2-3 εβδομάδες απλά δεν ήθελε να μιλήσει για το θέμα»

25 Σεπτεμβρίου 2023 17:04
Στέφανος Κασσελάκης: Αυτή ήταν η πρώην κοπέλα που είχε σχέση - «Προσευχόμουν στον Όσιο Δαυίδ να μην είμαι γκέι. Απευθύνθηκα σε άτομα ψυχικής υγείας» (Video)
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Η εκπομπή «Tlive» μετέδωσε αποσπάσματα από συνέντευξη που έδωσε στην Καθημερινή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως είχε σχέση με μια κοπέλα που ονομάζονταν Χριστίνα, ενώ οι γονείς του δεν ήθελαν σε πρώτη φάση να συζητήσουν το γεγονός ότι του αρέσουν οι άντρες.

«Θυμάμαι την εποχή του πανεπιστημίου να έρχομαι εδώ στην Εύβοια, στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ που έχω βαπτιστεί και να προσεύχομαι να έχει καλά τους δικούς μου ανθρώπους και να μην είμαι γκέι. Ναι, προσευχόμουν να μην είμαι γκέι. Δεν έχω καλές αναμνήσεις από την εφηβεία», είπε χαρακτηριστικά.

«Σκέφτομαι το πώς ήμουν στα 14 και δε βλέπω ένα χαρούμενο και ανέμελο παιδί. Όταν ήμουν μικρός, επηρεασμένος και από τον μεγαλύτερο αδερφό μου, ακολουθούσα ένα πιο “μαθηματικό” πρότυπο, ας πούμε πιο “μονοκόμματο”. Μόνο όταν πήγα στο Phillips Academy, στη Βοστώνη, ανακάλυψα ότι μου αρέσουν και άλλα πράγματα, οι ξένες γλώσσες, για παράδειγμα, ή η ιστορία ή το ντιμπέιτ. Όλα αυτά με άνοιξαν ως άνθρωπο, έγινα εκπρόσωπος της μαθητικής μας κοινότητας, αν και βαθιά μέσα μου συνέχιζα να είμαι μάλλον ένας εσωστρεφής έφηβος», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Οκ, περνάς μια φάση»

Στη συνέχεια, η εκπομπή μετέδωσε τις δηλώσεις του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τον τρόπο που συνειδητοποίησε ότι του αρέσουν οι άντρες και όχι οι γυναίκες.

«Το πρώτο coming out έγινε στα 31 μου, όταν το είπα στον Τάιλερ. Το είχα θάψει ως ζήτημα. Είχα και σχέση με μια κοπέλα από τα 21 μέχρι τα 26 μετά το πανεπιστήμιο. Δεν αυτοπροσδιορίζομαι ως bi, απλώς κάποιες φορές τα πράγματα είναι πιο ρευστά. Όσο όμως μεγάλωνα, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούσα τον προσανατολισμό μου. Μάλιστα, το οξύμωρο ήταν ότι είχα καλή σχέση με την κοπέλα. Έτσι, το 2019 πήρα την απόφαση να ζητήσω βοήθεια και να απευθυνθώ σε άτομα ψυχικής υγείας με εμπειρία στα ΛΟΑΤΚΙ θέματα», είχε δηλώσει.

Δείτε επίσης: Tyler McBeth: Ποιός είναι ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη που παράτησε τα πάντα για να τον στηρίξει; (video)

Επίσης, ανέφερε πως «η μητέρα μου είχε την αντίδραση “οκ, περνάς μια φάση”. Ο πατέρας μου για 2-3 εβδομάδες απλά δεν ήθελε να μιλήσει για το θέμα. Δεν ήθελε να κάνουμε καμία συζήτηση επ’ αυτού. Ευτυχώς όμως, αυτό δεν κράτησε πολύ. Έκτοτε, λατρεύουν τον Τάιλερ. Η μητέρα μου άλλο που δε θέλει από το να κάνουμε παιδιά και να μπορεί να έρχεται να μας βοηθάει».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share