Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023

Γιατί Στέφανος Κασσελάκης και Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκαν στη Βουλή και όχι στην Κουμουνδούρου; Όλο το παρασκήνιο πίσω από το τετ-α-τετ τους (Video)

«O πρώην πρωθυπουργός πιθανότατα να ήθελε να...»

25 Σεπτεμβρίου 2023 16:21
Γιατί Στέφανος Κασσελάκης και Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκαν στη Βουλή και όχι στην Κουμουνδούρου; Όλο το παρασκήνιο πίσω από το  τετ-α-τετ τους (Video)
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Γιατί Στέφανος Κασσελάκης και Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκαν στη Βουλή και όχι στην Κουμουνδούρου; Όλο το παρασκήνιο πίσω από το τετ-α-τετ τους.

«O πρώην πρωθυπουργός πιθανότατα να ήθελε να...»

Η Αμαλία Κάτζου, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «κάποιοι ψήφισαν τιμωρητικά». Εξήγησε πως αρκετός ήταν ο κόσμος που θεώρησε ότι υπήρξαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία υπονόμευσαν τον Αλέξη Τσίπρα. Ένας από τους λόγους, λοιπόν, που η συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Αλέξη Τσίπρα έγινε στη Βουλή ήταν και ότι ο πρώην πρωθυπουργός πιθανότατα να ήθελε να αποφύγει… δυσάρεστες συναντήσεις στην Κουμουνδούρου, στα γραφεία του κόμματος.

«Αυτό που ανέφερε ο Γιώργος Τσίπρας, ότι υπονόμευσαν τον Αλέξη Τσίπρα και ήθελαν να φύγει από την προεδρία του κόμματος, δεν είναι τυχαίο. Κάποιοι το πλήρωσαν αυτό», επεσήμανε η Αμαλία Κάτζου. Όπως είπε, το αποτέλεσμα των εκλογών και η νίκη του Στέφανου Κασσελάκη, έδειξαν και το προς τα που θέλουν οι πολίτες να οδηγηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και τη μετατροπή του σε μία μεγάλη δημοκρατική παράταξη.

Ο πολιτικός αναλυτής, Γιάννης Κωνσταντινίδης, έκανε λόγο και για την αντιδραστικότητα εντός του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, προχώρησε σε παραλληλισμό της εκλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νέα Δημοκρατία, με αυτή του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας πως ούτε ο νυν πρωθυπουργός προερχόταν από τον τότε σκληρό κομματικό πυρήνα της ΝΔ. Μιλώντας για την εικόνα στη συνάντηση Τσίπρα – Κασσελάκη, ο ίδιος ανέφερε πως ήταν σαν ο μεγάλος και ο μικρός αδερφός, την ώρα που του έδινε συμβουλές.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share