Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

«Ούτε μια ώρα με πρόεδρο Κασσελάκη» - «Κόλαφος» ο Τσακνάκης και πρώτη αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Το κόμμα δεν έχει καμία σχέση με τη ριζοσπαστική Αριστερά»

25 Σεπτεμβρίου 2023 10:08
«Ούτε μια ώρα με πρόεδρο Κασσελάκη» - «Κόλαφος» ο Τσακνάκης και πρώτη αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ
Φωτογραφία αριστερά: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
Από Κυριάκος Μελλίδης

Η πρώτη επίσημη αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη σε τοπικό επίπεδο είναι γεγονός. Ο Γιάννης Τσακνάκης, πρώην μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας, ενημέρωσε τα όργανα για την αποχώρησή του. Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη ριζοσπαστική Αριστερά.

Έχοντας υποβάλει ήδη την παραίτησή του από μέλος της Νομαρχιακής την επομένη των εκλογών τις 21ης Μαΐου, ο Γιάννης Τσακνάκης, παρακολουθώντας τις εξελίξεις και την εσωκομματική εκλογική διαδικασία που ανέδειξε τον Στέφανο Κασσελάκη πρόεδρο του κόμματος, ενημέρωσε άμεσα και το ίδιο βράδυ τα όργανα για την αποχώρησή του από αυτό.

«Έστειλα ήδη δήλωση αποχώρησης από το κόμμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν έχει καμία σχέση με τη ριζοσπαστική Αριστερά και ως αριστερός δεν έχω θέση σε ένα κόμμα που δεν με εκφράζει», σχολίασε αργά το βράδυ της Κυριακής στην ιστοσελίδα larissapress.gr. «Ούτε μια ώρα με τον Κασσελάκη πρόεδρο», ανέφερε ο γνωστός συνδικαλιστής.

Συγκινημένη η μητέρα του Στέφανου Κασσελάκη: «Είναι γνήσιος, είναι αγνός, πολεμάει με την ψυχή του»

Στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη, νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται πλέον από κοντά και η μητέρα του. Η Λία Κασσελάκη ταξίδεψε από την Πενσιλβάνια όπου κατοικεί, στην Αθήνα για να στηρίξει τον γιο της στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών. «Είναι γνήσιος, είναι αγνός, πολεμάει με την ψυχή του» ανέφερε εμφανώς συγκινημένη.

Στο αεροδρόμιο, όπου έφτασε σήμερα, την υποδέχθηκε ο γιος της με τον σύντροφό του Τάιλερ Μάκμπεθ. Μιλώντας σε δημοσιογράφους που της ζήτησαν μία δήλωση είπε ότι “σε περίπτωση που βγει νικητής, να αγαπάει την πατρίδα του και να πράττει το σωστό για όλο τον κόσμο αλλά και να προσέχει τις κακοτοπιές”.

Ερωτηθείσα αν πίστευε ότι θα τον έβλεπε να διεκδικεί ένα τέτοιο αξίωμα απάντησε ότι “έχει τη δύναμη και την αντοχή να μπορέσει να ανταπεξέλθει παντού”.
Και πρόσθεσε: “Είναι γνήσιος, είναι αγνός, πολεμάει με την ψυχή του, όχι για την προσωπική του προβολή, για το καλό του τόπου, γιατί είναι φιλόπατρις”.

Η κα Κασσελάκη θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα μαζί με τον γιο της, άλλα μέλη της οικογένειας και συνεργάτες του.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της μητέρας του Στέφανου Κασσελάκη:

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share