Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το πολιτικό του «στρατηγείο» που νοίκιασε πριν λίγες μέρες

Από εκεί, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παίρνει τις αποφάσεις του

21 Σεπτεμβρίου 2023 19:21
Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το πολιτικό του «στρατηγείο» που νοίκιασε πριν λίγες μέρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο «πολιτικό στρατηγείο» του Στέφανου Κασσελάκη που νοίκιασε πριν λίγες μέρες μπήκε η κάμερα της εκπομπής «Live News», ενώ εξασφάλισαν εικόνες από το μέρος όπου ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία παίρνει όλες του τις αποφάσεις.

Το γραφείο του κ. Κασσελάκη κοσμείται από έναν πίνακα ζωγραφικής, ενώ στον χώρο υπάρχει και μια αίθουσα συσκέψεων, όπου οι υποστηρικτές του μαζεύονται και συζητούν για τις επόμενες κινήσεις του υποψήφιου προέδρου. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τις αποκαλύψεις "φωτιά" που έκανε συμμαθητής του Στέφανου Κασσελάκη για τα παιδικά του χρόνια.

Σε αυτά τα γραφεία και σύμφωνα με το «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτο, οι εθελοντές και οι συνεργάτες του κάνουν τηλέφωνα και στέλνουν μηνύματα ώστε να ενημερώνουν τον κόσμο.

Ο παρουσιαστής ανέφερε πως πρόκειται για ένα έτοιμο γραφείο, το οποίο νοικιάστηκε πριν λίγες μέρες.

Δείτε το βίντεο

Απλός άνθρωπος ο Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το σπίτι του στον Νέο Κόσμο (photos)

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήρθε σαν κομήτης στην πολιτική σκηνή της χώρας και προκάλεσε πολλά ερωτηματικά για το ποιόν του. Ο ίδιος φαίνεται πως είναι ένας απλός άνθρωπος, καθώς μένει σε ένα σπίτι στον Νέο Κόσμο και όχι σε κάποια βίλα στα βόρεια προάστια, Με την ευκαιρία, δείτε το αυτοκίνητο που οδηγεί.

Ρεπόρτερ και δημοσιογράφοι βρέθηκαν έξω από το σπίτι του που είναι στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου ο Στέφανος Κασσελάκης να τους παραχωρήσει κάποια δήλωση.

Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε φωτογραφίες από το σπίτι του και σας τις παρουσιάζει.

σπίτι Στέφανου Κασσελάκη στο Νέο Κόσμο

σπίτι Κασσελάκη Νέος Κόσμος

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share