Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Στα «κάγκελα» η Έλενα Ακρίτα: «Δέχθηκα επίθεση "εκ των έσω"! Δεν ήμουν ποτέ στο κόμμα, μέλος γράφτηκα την Κυριακή για να ψηφίσω» (photo)

Απάντησε σε όσους την κατηγόρησαν για… «κωλοτούμπα» μετά την απόφασή της να αποσύρει την στήριξή της στην Έφη Αχτσιόγλου και να στηρίξει τον Στέφανο Κασελάκη

21 Σεπτεμβρίου 2023 17:15
Στα «κάγκελα» η Έλενα Ακρίτα: «Δέχθηκα επίθεση
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Απάντηση σε όσους την κατηγόρησαν για «κωλοτούμπα» έδωσε η Έλενα Ακρίτα, μετά την απόφασή της να αποσύρει την στήριξή της στην Έφη Αχτσιόγλου και να στηρίξει τον Στέφανο Κασελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δέχθηκα επίθεση "εκ των έσω"! Δεν ήμουν ποτέ στο κόμμα, μέλος γράφτηκα την Κυριακή για να ψηφίσω»

Αναλυτικά η Έλενα Ακρίτα αναφέρει σε ανάρτησή της στο facebook:

Επίθεση «εκ των έσω» δέχτηκα χτες. «Κωλοτούμπα έκανε η Ακρίτα» είπανε. Νννναι. Να το δούμε λίγο αυτό. Γιατί το γεγονός ότι κάνεις κάτι μόνο και μόνο επειδή το θεωρείς καλό για τον τόπο σου, ούτε που το υποψιάζονται μερικοι. Πάντα πρέπει να υπάρχει ιδιοτέλεια και υστεροβουλία για να αναθεωρήσεις μια άποψη.

Κωλοτούμπα, λοιπόν.

Κωλοτούμπα κάνει όποιος προσβλέπει σε πολιτικές καριέρες.

Στην ηλικία μου, για έναν και μόνο λόγο μπήκα στη Βουλή: για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Να αγωνιστώ γι’ αυτά όσο μπορώ κι όσο αντέχω και μετά να πάω σπιτάκι μου.

Κωλοτούμπα κάνεις για να κερδίσεις πόστα.

Πόστα δεν δέχτηκα στη δημοσιογραφία όταν μου προτείνανε διευθυντικές θέσεις κι αρχισυνταξίες.

Κωλοτούμπα κάνεις για τα χρήματα.

Έχω χρήματα. Κι από τη δουλειά μου και απ’ το σπίτι μου. Πιο πολύ χάνω παρά κερδίζω.

Κωλοτούμπα κάνεις για αναγνωρισιμότητα.

Ασχολίαστο.

Τί μεσολάβησε, λοιπόν, κι άλλαξα γνώμη;

Δυο μήνες.

Αυτοί μεσολάβησαν.

Δύο μήνες που είδα κι άκουσα πολλά. Δυο μήνες από τις 17 Ιουλίου – όταν δημόσια έδωσα την στήριξη μου στην Έφη – μέχρι σήμερα, που πλέον είδα από πρώτο χέρι και τα εν οίκω και τα εν δήμω.

Δεν ήμουν ποτέ στο κόμμα: μέλος γράφτηκα την Κυριακή για να ψηφίσω.

Αποφάσισα να στηρίξω τον Στέφανο Κασσελάκη γιατί πιστεύω πως στον τομέα που με ενδιαφέρει – και που γι’ αυτόν επέλεξα την ενασχόληση μου με την πολιτική – θα είναι πιο δυναμικός και πιο αποτελεσματικός.

Θα αγωνιστούμε, λοιπόν, μαζί για την ορατότητα, την συμπερίληψη, την ισότητα και την ισονομία, το δικαίωμα στο γάμο και στην οικογένεια για όλους ανεξαιρέτως. Και τέλος για τα δικαιώματα των ζώων που δυστυχώς ποτέ στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν κυρίαρχο λόγο.

Υ. Γ. Καταδικάζω τις προβοκατόρικες πρακτικές εναντίον της Εφης. Όποιος διαθέτει sms να το βγάλει, αλλιώς είναι κοινός συκοφάντης.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share