Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023

Αποθέωσε τον Στέφανο Κασσελάκη ο Πέτρος Κωνσταντινέας: «Όταν ένας άνθρωπος σε 1 μήνα παίρνει αυτό το ποσοστό δεν του ζητάς πρόγραμμα, του ζητάς αυτόγραφο» (Video)

«Του ζητάς να κυβερνήσει τη χώρα»

21 Σεπτεμβρίου 2023 16:42
Αποθέωσε τον Στέφανο Κασσελάκη ο Πέτρος Κωνσταντινέας: «Όταν ένας άνθρωπος σε 1 μήνα παίρνει αυτό το ποσοστό δεν του ζητάς πρόγραμμα, του ζητάς αυτόγραφο» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για την ηγεσία του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη, αποθέωσε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας. Παράλληλα, διαβάστε εδώ όλη η αλήθεια για την πορεία της οικογένειάς του και για το πώς ο γεωπόνος πατέρας και η οδοντίατρος μητέρα έζησαν το «greek dream» για 10 χρόνια

Στο βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο Κωνσταντινέας λέει χαρακτηριστικά: «Όταν έρχεται ένας άνθρωπος και σε 1 μήνα παίρνει αυτό το ποσοστό, δεν τους ζητάς πρόγραμμα. Του ζητάς αυτόγραφο & να κυβερνήσει τη χώρα».

«Ήταν συνεργάτης του Μητσοτάκη από το 2012 έως το 2015» - Ο Νίκος Φίλης "στήνει στον τοίχο" τον Στέφανο Κασσελάκη (Video)

Με αιχμηρά λόγια μίλησε για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη ο Νίκος Φίλης, ο οποίος μιλώντας στο Kontra είπε πως «ήταν συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη από το 2012 έως το 2015 και προσυπέγραφε τα μνημόνια». Επίσης, σε νέα δήλωση της στη LIFO, η Έφη Αχτσιόγλου ανέφερε πως ο Στέφανος Κασσελάκης της μίλησε απευθύνθηκε με υποτιμητικό ύφος επειδή η ίδια είναι γυναίκα.

Ο Νίκος Φίλης "στήνει στον τοίχο" τον Στέφανο Κασσελάκη

«Ξέρετε που ήταν ο Κασσελάκης όταν ο Πολάκης και ο Ξανθός έδιναν την μάχη για τους ανασφάλιστους; Στη ΝΔ. Ψήφιζε Μητσοτάκη και ήταν συνεργάτης του Μητσοτάκη από το 2012 έως το 2015 που ήταν κυβέρνηση ο Μητσοτάκης και προσυπέγραφε συνεπώς τις μνημονιακές πολιτικές αυτές το έχει γράψει ο ίδιος και μετά υποστήριζε την υποψηφιότητα Μητσοτάκη για να γίνει αρχηγός της ΝΔ» υπογράμμισε.

«Πως μπορεί να επικαλείται με αξιοπιστία στον απλό πολίτη και να του λέει ότι εγώ ήμουν ΣΥΡΙΖΑ; Δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ΝΔ» διερωτήθηκε.

«Δεν πρέπει να κάνουμε τόσο γρήγορες εκτιμήσεις, θα δούμε τι θα γίνει την Κυριακή και τη Δευτέρα. Σημασία έχει πώς θα αντιστρέψουμε το κλίμα κρίσης που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ, κρίση που διαπιστώθηκε με τις δύο αλλεπάλληλες εκλογικές ήττες, που δεν έχουμε συζητήσει ακόμα γιατί χάσαμε» σημείωσε σχετικά για την επόμενη ημέρα του κόμματος.

«Εγώ διαβάζω το διαδίκτυο και βλέπω ότι, όσοι υποστηρίζουν με φανατισμό τον κ. Κασσελάκη, έχουν ξεκινήσει επιθέσεις και απειλές, όπως ότι θα μας κρεμάσουν στο Σύνταγμα, με βρισιές και επιθέσεις σε δημοσιογράφους. Διάβασα ότι πρέπει να υπάρξει αποπαρασίτωση του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι φράση του Γκέμπελς» είπε.

«Οι συγκεκριμένοι όπως μιλάνε είναι υποκοσμιακού χαρακτήρα και θα περίμενα να υπάρχει καταδίκη από τον Κασσελάκη γιατί αυτοί δεν είναι άγνωστοι, είναι γνωστοί. Αυτές οι πρακτικές δηλητηριάζουν ένα κόμμα το οποίο είναι σε βαθιά κρίση» συμπλήρωσε.

Η κριτική στον Κασσελάκη

Για τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη και τις πολιτικές του θέσεις είπε κατ’ αρχήν ότι δεν είναι δυνατόν να είναι κάποιος ένα μήνα μέλος και να γίνεται υποψήφιος Πρόεδρος.

«Άκουσα τον Κασσελάκη να λέει όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ότι διαλύθηκε το 41% του Μητσοτάκη. Μπορεί έτσι να τα κάνουν στην Αμερική, αλλά εδώ χρειάζεται δουλειά. Αυτό δεν είναι θέμα ενός Μεσσία για να γίνει όποιος και αν είναι αυτός.

Ένας αυτοδημιούργητος εφοπλιστής να γίνει αυτοδημιούργητος αρχηγός κόμματος και πρωθυπουργός. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Ένα μεγάλο μέρος του κόμματος ψήφισε και οι υπόλοιποι πήγαν συγκυριακά. Πήγαν για τον Στέφανο. Η εικόνα αυτή είναι η εικόνα ενός ανοχύρωτου κόμματος» διευκρίνισε καταληκτικά.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share