Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

Νικόλαος Πέππας: Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Το Μαρούσι Ψηλά!»

Με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεόδωρο Αμπατζόγλου!

21 Σεπτεμβρίου 2023 14:22
Νικόλαος Πέππας: Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Το Μαρούσι Ψηλά!»

Ο Νικόλαος Πέππας έχει ξεχωρίσει για το ήθος, τη συνέπεια και την εργατικότητά του. Όλα αυτά τα έτη που βρίσκεται στο τιμόνι της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου ως Πρόεδρος με τη βοήθεια όλων των συνεργατών του αλλά και τη στήριξη του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου έχει αλλάξει τα πολιτιστικά δρώμενα στο Μαρούσι.

Σπούδασε Ηλεκτρονικός με εξειδίκευση στις τηλεπικοινωνίες και επιχειρηματικά δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου και ειδικότερα στον τομέα του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού. Το ενδιαφέρον του, όμως, για την ανάπτυξη και το κοινό καλό της πόλης του, τον οδήγησε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Από το 2007 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Έχει διατελέσει Αναπληρωτής Δημάρχου, Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος της Επιτροπής Κέντρου, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού, Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής καθώς και Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου και του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου (ΓΣΑ).

Νικόλαος Πέππας: Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Το Μαρούσι Ψηλά!»

Σήμερα διατελεί Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ο Δήμος Αμαρουσίου, μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου δίνει ιδιαίτερη σημασία και έμφαση στην ανάδειξη και προστασία του τοπικού πολιτισμού, την πνευματική καλλιέργεια και ψυχαγωγία των πολιτών του καθώς και την ανάπτυξη και υλοποίηση δράσεων εθελοντισμού, οι οποίες σχετίζονται με τον πολιτισμό. Στον τομέα του Αθλητισμού με ειδικά διαμορφωμένους αθλητικούς χώρους σε κάθε γειτονιά του Αμαρουσίου, με δεκάδες προγράμματα άθλησης και με εξειδικευμένο προσωπικό, δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να υιοθετήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής εντάσσοντας την άσκηση και την άθληση στις καθημερινές τους συνήθειες.

Συνεχίζουμε Μαζί για το Μαρούσι που αγαπάμε! #maroussi #μαρούσι #nikospeppas #ekloges

Posted by Nikos Peppas on Tuesday, October 3, 2023

«Η στήριξη και η εμπιστοσύνη όλων των συμπολιτών μου στο πρόσωπό μου πέρα από τιμή αποτελεί τον βασικό σύμμαχο και την κινητήρια δύναμη να δώσω ακόμη έναν «αγώνα» για την πόλη που ζω και αγαπώ. Δηλώνω «παρών» και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις κοντά σε έναν άνθρωπο έντιμο, ακέραιο και αποφασιστικό για ένα Μαρούσι Δυνατό, Ασφαλές και Σύγχρονο. Σας καλώ όλες και όλους να συνδράμετε με την ενεργό συμμετοχή σας και να συνεχίσουμε Μαζί με όραμα και στόχους για το Μαρούσι του Πολιτισμού και του Αθλητισμού, για το Μαρούσι της Ανάπτυξης και της Προόδου!»

Νικόλαος Πέππας

Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αμαρουσίου

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share