Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

«Φανατικός» με Κασσελάκη ο Παύλος Πολάκης: «Εξαιτερική εξέλιξη! Άριστα 20!», λέει για τη στήριξη Παππά

Πετάει από τη χαρά του

19 Σεπτεμβρίου 2023 12:17
«Φανατικός» με Κασσελάκη ο Παύλος Πολάκης: «Εξαιτερική εξέλιξη! Άριστα 20!», λέει για τη στήριξη Παππά
Αριστερή φωτογραφία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI - Δεξιά φωτογραφία: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του ο Παύλος Πολάκης με την έκδηλη στήριξη του Νίκου Παππά στον Στέφανο Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

«Εξαιρετική εξέλιξη» χαρακτηρίζει ο Παύλος Πολάκης το γεγονός ότι ο Νίκος Παππάς στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη στον β’ γύρο των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ. Δίνει μάλιστα «άριστα 20!».

Όπως σημειώνει στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, μετά τη συνάντησή τους το πρωί της Τρίτης στη Βουλή, ο Νίκος Παππάς σε δήλωσή του τόνισε: «Είχαμε πολύ σοβαρή συζήτηση για το μέλλον της παράταξης».

Και συνέχισε: «Ενώπιον του δημοκρατικού κόσμου, στη βάση της συζήτησης, ο Στέφανος θα έχει τη στήριξή μου και θα ενθαρρύνω την εκλογή του την Κυριακή».

«Στέφανε καλή δύναμη», κατέληξε ο Νίκος Παππάς.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Παππά:

«Συναντηθήκαμε σήμερα το πρωί με τον Στέφανο, εδώ στη Βουλή. Είχαμε μια ξεκάθαρη, πολιτική και πάρα πολύ σοβαρή συζήτηση για το μέλλον της παράταξης. Δεν είναι η πρώτη συζήτηση που είχαμε, έχουμε ξανακάνει κι άλλες. Το περιεχόμενο της συζήτησής μας θα το δείτε στην κοινή δήλωσή μας που θα βγει σε λίγο. Ενώπιον του ελληνικού λαού και του δημοκρατικού κόσμου, ο Στέφανος θα έχει τη στήριξή μου και θα ενθαρρύνω την εκλογή στον δεύτερο γύρο της Κυριακής. Θεωρώ ότι μπορεί να δώσει την πνοή και τον βηματισμό για να πάμε στην προοπτική της νίκης».

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε:

«Την Κυριακή κάναμε το πρώτο βήμα για μία προοδευτική κυβέρνηση στον τόπο. Σήμερα, με την υποστήριξή σου κάνουμε το επόμενο βήμα. Σε ευχαριστώ πολύ. Πάμε για τη μεγάλη προοδευτική παράταξη που έχει ανάγκη ο τόπος. Πάμε δυνατά μπροστά».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share