Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023

Θεόδωρος Κασσελάκης: «Το πιστεύω ότι τον...» - Η αποκάλυψη του πατέρα του Στέφανου για τον Αλέξη Τσίπρα (Video)

«Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σοβαρό βήμα. Για όλους μας και για όλη τη χώρα»

18 Σεπτεμβρίου 2023 11:11
Θεόδωρος Κασσελάκης: «Το πιστεύω ότι τον...» - Η αποκάλυψη του πατέρα του Στέφανου για τον Αλέξη Τσίπρα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τον πατέρα του Στέφανου Κασσελάκη εντόπισαν οι τηλεοπτικές κάμερες πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Θεόδωρος Κασσελάκης εμφανίστηκε συγκινημένος για τον γιο του και τόνισε ότι είναι πολύ σοβαρό βήμα αυτό που κάνει ενώ έκανε και μια αποκάλυψη "βόμβα" για τον Αλέξη Τσίπρα.

«Το πιστεύω ότι τον...»

«Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σοβαρό βήμα. Για όλους μας και για όλη τη χώρα. Ο κόσμος έχει τη δύναμη. Πρέπει να αγωνιστείς και πρέπει να διαψεύσεις στην πορεία. Η χώρα χρειάζεται μία δημοκρατική παράταξη. Το πιστεύω ότι τον στηρίζει ο Αλέξης Τσίπρας» είπε χαρακτηριστικά.

Θεόδωρος Κασσελάκης

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, όπου ο Στέφανος Κασσελάκης συγκέντρωσε το 45,47% έναντι του 36,21% που πήρε η Έφη Αχτσιόγλου, ο κ. Θεόδωρος Κασσελάκης δήλωσε ότι θα πάνε ακόμα καλύτερα την επόμενη Κυριακή.

Στέφανος Κασσελάκης: «Ετοιμαζόμαστε να πάρουμε τη χώρα πίσω - Είμαι συγκινημένος από την κοσμοσυρροή»

Στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιστέρι προκειμένου να ασκήσει το δικαίωμά του, έφτασε έπειτα από τις 12:30 ο Στέφανος Κασσελάκης. «Ετοιμαζόμαστε να πάρουμε τη χώρα πίσω - Είμαι συγκινημένος από την κοσμοσυρροή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εκεί, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος έγινε αποδέκτης ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, έβγαλε σέλφι και αντάλλαξε χειραψίες. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το αυτοκίνητό του.

«Σας ευχαριστώ πολύ, με συγκινείτε» είπε στους πολίτες ενώ απαντώντας σε μια κυρία από το πλήθος δήλωσε «με τον Αλέξη, για τον Αλέξη». «Ετοιμαζόμαστε να πάρουμε τη χώρα πίσω» σημείωσε και ζήτησε από αύριο ενότητα.

Ο κ. Κασσελάκης, ευχαρίστησε τους πολίτες και μπήκε στο εκλογικό κέντρο. Παρότι αρκετοί παραχώρησαν την θέση τους, ο ιδιος θέλησε να περιμένει στην ουρά τη σειρά του.

Μετά την κάλπη ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε: «Είμαι συγκινημένος από την κοσμοσυρροή, είναι πολύς ο κόσμος, κάντε υπομονή. Απρόσμενη η προσέλευση, αξίζει τον κόπο. Η χώρα δικαιούται να έχει μια προοδευτική διακυβέρνηση. Μια σύγχρονη κυβερνώσα αριστερά. Αυτό βλέπει ο κόσμος και έρχεται».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share