Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023

«Όταν έρθω πάλι ο θυμός θα έχει δώσει θέση στην ανακούφιση! Έχουμε δείξει ως κυβέρνηση... αποτελεσματικότητα!» - Η υπόσχεση του Μητσοτάκη το 2020 που εξελίχθησε σε... "κατάρα" (Video)

Τρία χρόνια μετά περιοχές βούλιαξαν και σβήστηκαν από το χάρτη!

8 Σεπτεμβρίου 2023 11:45
«Όταν έρθω πάλι ο θυμός θα έχει δώσει θέση στην ανακούφιση! Έχουμε δείξει ως κυβέρνηση... αποτελεσματικότητα!» - Η υπόσχεση του Μητσοτάκη το 2020 που εξελίχθησε σε...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχει ένα βίντεο από το 2020 όπου σε μία πρότερη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καρδίτσα μετά από την καταστροφή που είχε υποστεί και τότε η περιοχή από πλημμύρες. Παράλληλα, δείτε εδώ ακόμη ένα βίντεο-ντοκουμέντο όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έταζε το 2020 έργα και γρήγορες αποζημιώσεις στην Καρδίτσα που πνίγηκε ξανά.

Αυτό το βίντεο αποτελεί κόλαφο για το «επιτελικό κράτος» του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς τότε ο πρωθυπουργός είχε πει στους κατοίκους πως όταν έρθει και πάλι στην Καρδίτσα ο θυμός και απογοήτευση θα έχουν φύγει από τους κατοίκους και θα νιώθουν ανακούφιση!

Ο πρωθυπουργός το 2020, συγκεκριμένα είπε: «Θέλω όταν ξαναέρθω στην Καρδίτσα ο θυμός κ η απογοήτευση να έχουν δώσει θέση στην ανακούφιση! Γιατί έχουμε δείξει ως κυβέρνηση.. αποτελεσματικότητα».

Αυτό που έταξε στους κατοίκους ότι η κυβέρνηση έχει αποτελεσματικότητα φαντάζει πλέον ως κακόγουστο αστείο.

Έπεσε το κάστρο: Ο Άρης Πορτοσάλτε έθεσε θέμα παραίτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη - «Αν δεν μπορεί ας έρθει κάποιος άλλος να αναλάβει» (Video)

Αίσθηση προκαλεί ότι στον αέρα του ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε, έθεσε θέμα παραίτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε να αναλάβεi κάποιος άλλος που μπορεί να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις!

«Αν δεν μπορεί ας έρθει κάποιος άλλος να αναλάβει»

«Έχω την αίσθηση ότι η κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό τα έχει χαμένα. Πρέπει να μπει τέλος στο ξερχαβάλωμα» ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε και συμπλήρωσε: «Έχουμε συνηθίσει τον Μητσοτάκη του κορωνοϊού. Αν δεν μπορεί ας έρθει κάποιος άλλος να αναλάβει».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share