Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023

«Κόλαφος» ο Στέφανος Κασσελάκης: «Έχω δεχτεί απειλές και εγώ και ο σύντροφός μου» (video)

«Είχαμε πληρώσει συνοδεία 3 ατόμων και αυτοκίνητο με δικά μου έξοδα»

4 Σεπτεμβρίου 2023 20:09
«Κόλαφος» ο Στέφανος Κασσελάκης: «Έχω δεχτεί απειλές και εγώ και ο σύντροφός μου» (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Ο Στέφανος Κασσελάκης φιλοξενήθηκε ζωντανά στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις επιθέσεις που έχει δεχτεί. Με την ευκαιρία, δείτε τα σχόλια στο Twitter για την συνέντευξη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως σε προσωπικό επίπεδο το περίμενε πως θα υπήρχαν ομοφοβικές επιθέσεις εναντίον του.


«Θα έπρεπε να το αντιμετωπίσω γιατί αλλιώς πώς θα το αντιμετωπισθεί κάποιος που το βιώνει στην καθημερινότητά του. Έχουμε δεχτεί πολλές απειλές με τον σύντροφό μου αλλά δεν θέλω να παριστάνω το θύμα. Είχαμε πληρώσει συνοδεία 3 ατόμων και αυτοκίνητο με δικά μου έξοδα. Όταν κατάλαβα ότι εργαλειοποιείται αυτό τότε το σταμάτησα. Όταν δημοσιοποιήθηκε είχα μόνο ένα άτομο για προστασία».

Όπως είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, ένας από του λόγους που είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πως σε μία δύσκολη περίοδο παρείχε μέριμνα σε γονείς άνεργους ενώ τόνισε πως δεν αναφέρθηκε εκείνος πρώτα στα περί «αριστείας».

«Όσον αφορά για την αλαζονεία ο καθένας μπορεί να κρίνει. Δεν ξεκινήσαμε να λέμε εμείς για την αριστεία αλλά μάλλον έλεγαν πως είμαστε άχρηστοι. Η απάντηση είναι πως ήρθε ο καιρός να κάνουμε κάτι, αντί να μένουμε σε μία στασιμότητα και να λέμε πως έχουμε επιτελικό κράτος» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στέφανος Κασσελάκης: «Ήρθα για να μείνω - Είμαι ΣΥΡΙΖΑ και έτσι θα παραμείνω» (video)

Την πεποίθησή του για την «από τα κάτω» ανάγκη επανίδρυσης και ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης, σε συνάντηση που πραγματοποίησε χθες το βράδυ με δημοσιογράφους. Με την ευκαιρία, δείτε τα καρφιά του Νίκου Φίλη για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Να χτίσουμε το κόμμα από την αρχή. Να αποφασίζουν τα μέλη για όλα τα κρίσιμα ζητήματα», είπε ο κ. Κασσελάκης, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του, ενώ ερωτηθείς για την υφιστάμενη εσωκομματική κατάσταση, ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει πολύ αξιόλογο δυναμικό, πρέπει όμως να βρούμε τον τρόπο να αξιολογήσουμε και, αναλόγως, να αξιοποιήσουμε το στελεχιακό δυναμικό του».

«Εγώ ήρθα για να μείνω. Είμαι ΣΥΡΙΖΑ και έτσι θα παραμείνω ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα», τόνισε απαντώντας σε ερωτήσεις για την «επόμενη μέρα» και το σενάριο μη εκλογής του. Σημείωσε μεταξύ άλλων πως η χώρα χρειάζεται έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ, που θα δώσει όραμα και ευκαιρίες σε όλους.

Αναφέρθηκε στο πρόβλημα της φυγής των νέων ανθρώπων από τη χώρα λέγοντας «αυτό πρέπει να σταματήσει τώρα», ενώ όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του κόσμου σχολίασε: «Αν η αλήθεια πουλάει, να την πουλάμε όλη την ώρα».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share