Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Κωνσταντοπούλου: Απαντά στην επίθεση του ΚΚΕ και στέλνει νέες... καρδούλες

«Τo ΚΚΕ μίλησε για έκτρωμα Κωνσταντοπούλου - Εγώ σας απαντώ με αγάπη και καρδούλα»

24 Ιουλίου 2023 15:55
Κωνσταντοπούλου: Απαντά στην επίθεση του ΚΚΕ και στέλνει νέες... καρδούλες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με… καρδούλα απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Περισσό και στην επίθεση που εξαπέλυσε το ΚΚΕ εναντίον της, κάνοντας λόγο σε ανακοίνωση για «έκτρωμα Κωνσταντοπούλου».

«Τo ΚΚΕ μίλησε για έκτρωμα Κωνσταντοπούλου. Σε προσωπικό επίπεδο και με ευθεία βολη είπε: ''το έκτρωμα η Κωνσταντοπούλου''. Εγώ σας απαντώ με αγάπη και καρδούλα και σας λέω ότι θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τους πολίτες και δεν αισθανόμαστε υπόλογοι γι αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας απευθυνόμενη στους βουλευτές του ΚΚΕ ενώ σχημάτισε με τα χέρια της το σήμα της καρδιάς.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου σημείωσε επίσης ότι το κόμμα της θα στηρίξει το νομοσχέδιο για τη διευκόλυνση της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού ενώ σχολιάζοντας τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ που καταψηφίζουν είπε τα εξής: «Είναι λυπηρό να επινοούνται λόγοι αποκλεισμού οποιοδήποτε πολίτη που έχει το δικαίωμα ψήφου. Να επιχειρείτε και να επινοούνται προσχήματα για να αποκλειστούν άνθρωποι που είναι ίσοι συμπολίτες μας. Και να ενοχοποιούνται με την εφαρμογή του κοινωνικού αυτοματισμού. Το ΚΚΕ είπε ότι αυτοί δεν χρησιμοποιούν υπηρεσίες και άρα δεν πρέπει να ψηφίζουν ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι αυτοί είναι ''άλλοι'' και δεν πρέπει να ψηφίζουν».

Κωνσταντοπούλου: Απαντά στην επίθεση του ΚΚΕ και στέλνει νέες... καρδούλες
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI

Σπύρος Μπιμπίλας: «Η κ. Μενδώνη μου είπε τα καλύτερα. Της άρεσε πάρα πολύ! Έλεγαν "το στρουμφάκι μπήκε στη Βουλή"» - Η απάντηση για τα περιβόητα παπαγαλάκια (Video)

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη γνωριμία της με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τα περιβότα πουκάμισα με τα παπαγαλάκια, την Μενδώνη αλλά και τη ζωή στη Βουλή, μίλησε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή «Καλοκαίρι #yes».

«Η κ. Μενδώνη μου είπε τα καλύτερα - Της άρεσε πάρα πολύ»

«Γίνεται τόσο μεγάλο θέμα για τα ρούχα που κανονικά πρέπει να κοιτάμε τα σοβαρά. Τα ρούχα είναι δεύτερο θέμα. Δεν περίμενα καθόλου αυτήν την αντίδραση. Η κ. Μενδώνη μου είπε τα καλύτερα. Της άρεσε πάρα πολύ. Ένας άνθρωπος που έχει συγκεκριμένο χαρακτήρα, δεν αλλάζει εαν του τύχει και αυτό. Εγώ έχω μπει ως ο άνθρωπος που τον γνωρίζουν έτσι, ξαφνικά αν κάνω κάτι άλλο θα κάνω έναν ρόλο, εγώ δεν θέλω να κάνω έναν ρόλο», ξεκαθάρισε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Με τη Ζωή έχουμε πλέον μια αμοιβαία σχέση αγάπης. Είναι ευχάριστο άτομο στη ζωή της, είναι χαρμόσυνος άνθρωπος, δεν είναι δύστροπη»

«Μπήκα στη Βουλή σαν πολίτης, όχι σαν πολιτικός. Είμαστε άνθρωποι που δεν ήμασταν πρώην πολιτικοί. Εμείς που είμαστε στην “Πλεύση Ελευθερίας” μπήκανμε για να βοηθήσουμε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον κλάδο μας», τόνισε και εξήγησε πώς γνώρισε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου:

«Ήμουν στον πολιστικό τομέα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν την είχα γνωρίσει από εκεί. Όταν έγινε η μετατροπή του όχι σε ναι και η συμφωνία των Πρεσπών, παραιτήθηκε η Ζωή κι όταν άρχισε να κάνει τις πρώτς συγκεντρώσεις, άρχισα να πηγαίνω για να ακούω. Είπα με ενδιαφέρει πολύ όμως μιλάει, συμφωνώ και την ακολουθώ και θέλω να τη βοηθήσω. Έχουμε πλέον μια αμοιβαία σχέση αγάπης. Είναι ευχάριστο άτομο στη ζωή της, είναι χαρμόσυνος άνθρωπος, δεν είναι δύστροπη, είναι αυστηρή όταν πρέπει».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο θέμα της λίστας βουλευτών στην «Πλεύση Ελευθερίας» και τους λόγους που άλλαξαν οι βουλευτές που είχαν ψηφιστεί με άλλους.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει πρόεδρος του ΣΕΗ για τους επόμενους 9-10 μήνες και δεν θα βάλει ξανά υποψηφιότητα, κάτι που άλλωστε δεν επιτρέπεται, ενώ αναφέρθηκε και στα σχόλια που έχει δεχτεί και μέσα από τα σόσιαλ.

«Έλεγαν "το στρουμφάκι μπήκε στη Βουλή"»

«Έλεγαν ότι “το στρουμφάκι μπήκε στη Βουλή”, δεν απαντάω και δεν με ενδιαφέρει. Έχει αναπτυχθεί μια τοξικότητα στα social σε σημείο που κάποιοι πρέπει να επισκεφθούν γιατρό», τόνισε μεταξύ άλλων.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share