Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

«Ξεκινάει σκληρή δουλειά»: Το πρώτο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Twitter μετά την ορκωμοσία του

Έστειλε μήνυμα «μεγάλων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων»

26 Ιουνίου 2023 16:48
«Ξεκινάει σκληρή δουλειά»: Το πρώτο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Twitter μετά την ορκωμοσία του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρώτο του μήνυμα στο Twitter, έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την ορκωμοσία του. Ο ίδιος με το βλέμμα στη νέα 4ετία τόνισε πως ξεκινάει σκληρή δουλειά.

O Κυριάκος Μητσοτάκης στην ανάρτησή του ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους, δίνοντάς του ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Η πρώτη ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την ορκωμοσία

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σας. Από σήμερα ξεκινάει άλλος ένας κύκλος σκληρής δουλειάς για ένα καλύτερο αύριο, για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Έλληνα. Για να κάνουμε πράξη τις μεγάλες αλλαγές, τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος».

Εκλογές 2023: «Βούλιαξε» η Πειραιώς από το πλήθος - Κόρνες, συνθήματα και έξαλλοι πανηγυρισμοί έξω από τα γραφεία της ΝΔ (video)

Εκλογές 2023: Συντριπτική ήταν η νίκη της Νέας Δημοκρατίας για άλλη μια φορά, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι για άλλη μια τετραετία πρωθυπουργός της χώρας.

Το κόμμα της Πειραιώς εξασφάλισε αυτοδυναμία καταλαμβάνοντας 158 έδρες στη Βουλή, σε αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ που τα ποσοστά του έπεσαν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε δηλώσεις στα κεντρικά γραφεία του κόμματος ευχαριστώντας όσους τον στήριξαν.

Ωστόσο, για άλλη μια φορά οι υποστηρικτές του κόμματος βρέθηκαν έξω από την Πειραιώς περιμένοντας τα αποτελέσματα με αγωνία.

Αφού κατοχυρώθηκε η νίκη της ΝΔ, οι πανηγυρισμοί δεν μπορούσαν να λείπουν.

Κόρνες, συνθήματα και σημαίες του κόμματος είχαν την τιμητική τους.

«Κυριαρχία Μητσοτάκη! Ιστορική νίκη ΝΔ ευκαιρία για την Ελλάδα - Καθαρή εντολή και Βουλή Βαβέλ» - Οι εκλογές κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων (26/6)

Η ιστορική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και η κυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων (26/6). Παράλληλα, διαβάστε εδώ τα πρώτα σενάρια για τα υπουργεία που θα αναλάβουν οι βουλευτές της ΝΔ.

Απογευματινή: Κυριαρχία Μητσοτάκη - «Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων»

Ελεύθερος Τύπος: Ιστορική νίκη ΝΔ ευκαιρία για την Ελλάδα

Η Καθημερινή: Καθαρή εντολή και Βουλή Βαβέλ

Τα Νέα: Απόλυτη κυριαρχία Μητσοτάκη χωρίς αντίπαλο

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share