Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Αλέξης Τσίπρας: «Θέλω να...» - Η ανάρτησή του που «ξεσήκωσε» το Twitter! «Παρανοϊκός είσαι; Τι κλ@ψ@μ@#ν@#...» (photos)

Αυτή τη φορά, και έχοντας θεωρητικά καταλάβει πώς δεν είχαν γίνει ξεκάθαρες οι θέσεις του κόμματος, κάνει ξανά...

9 Ιουνίου 2023 23:10
Αλέξης Τσίπρας: «Θέλω να...» - Η ανάρτησή του που «ξεσήκωσε» το Twitter! «Παρανοϊκός είσαι; Τι κλ@ψ@μ@#ν@#...» (photos)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οι ημέρες για τον 2o γύρο εκλογών λιγοστεύουν με Αλέξη Τσίπρα και τους αρχηγούς των κομμάτων να προσπαθούν να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες ψήφους. Παράλληλα, με το δικό του «Mea Culpa» για την απλή αναλογική, θυμίζοντας εκείνο του Ανδρέα Παπανδρέου του 1988, απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας σε ερώτηση για το εκλογικό σύστημα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήδη από την πρώτη του προεκλογική εκστρατεία αναφερόταν σε όσα δεν έχει κάνει η Νέα Δημοκρατία, χωρίς να μένει στο τι θα κάνει το ίδιο του το κόμμα. Αυτό φαίνεται πώς του στοίχισε αρκετά στην κάλπη αφού η ψαλίδα είχε ανοίξει τόσο με τη διαφορά να αγγίζει το 20%.

Αλέξης Τσίπρας: «Θέλω να...»

Αυτή τη φορά, και έχοντας θεωρητικά καταλάβει πώς δεν είχαν γίνει ξεκάθαρες οι θέσεις του κόμματος, κάνει ξανά επίθεση στη Νέα Δημοκρατία.

«Αν δεν ανατραπεί ο εκλογικός συσχετισμός του Μάη, θα είναι ένα γεγονός πολύ αρνητικό για την κοινωνία και τη δημοκρατία. Θέλω λοιπόν να απευθυνθώ σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες που έχουν αποφασίσει να μην ψηφίσουν τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη: Δημοκρατική ψήφος που δε θα κατευθυνθεί στην κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ, ενισχύει τον σχεδιασμό της ΝΔ για παντοδυναμία», γράφει σε ανάρτησή του στο Twitter.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα που «ξεσήκωσε» το Twitter! «Παρανοϊκός είσαι; Τι κλ@ψ@μ@#ν@#...»

Τα λεγόμενά του πυροδότησαν αρκετά αρνητικά σχόλια με αρκετούς να τονίζουν πώς ξανά αναφέρεται στο κόμμα της δεξιάς και όχι τι επρόκειτο να κάνει ο ίδιος.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα που «ξεσήκωσε» το Twitter

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share