Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023

Χαμός με Πόπη Τσαπανίδου και Σοφία Ζαχαράκη: Ένταση στον αέρα – «Είναι προσβλητική η κουβέντα που κάνετε» (Video)

Κόντρα on air

9 Ιουνίου 2023 15:35
Χαμός με Πόπη Τσαπανίδου και Σοφία Ζαχαράκη: Ένταση στον αέρα – «Είναι προσβλητική η κουβέντα που κάνετε» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένταση επικράτησε στον αέρα κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Πρόσωπο με πρόσωπο“. Οι τόνοι ανέβηκαν και έγινε χαμός μεταξύ της Σοφίας Ζαχαράκη και της Πόπης Τσαπανίδου. «Είναι προσβλητική η κουβέντα που κάνετε» τόνισε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Η συζήτηση στο πάνελ είχε επικεντρωθεί στα πολύ σοβαρά προβλήματα στον τομέα της υγείας. Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου είχε πάρει τον λόγο προκειμένου να μιλήσει για τις ελλείψεις στα νοσοκομεία και το υγειονομικό προσωπικό. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η δημοσιογράφος για την προσωπική της ζωή.

Ωστόσο η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη, πήρε απότομα τον λόγο, λέγοντας πως τα λόγια της κ. Τσαπανίδου είναι προσβλητικά.

«Είναι βαθιά προσβλητική η κουβέντα που γίνεται τα τελευταία δέκα λεπτά. Είναι βαθιά προσβλητική η κουβέντα που κάνετε για τα δημόσια νοσοκομεία αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά η κ Ζαχαράκη.

Με την κ. Τσαπανίδου να ρωτά εντόνως «μα τι λέτε κ. Ζαχαράκη; Τι σχέση έχει το δημόσιο νοσοκομείο; Μα λέω ακριβώς το αντίθετο κ. Ζαχαράκη».

Για να συνεχίσει η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ «είναι προσβλητικό να απαξιώνουμε την προσφορά του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και στην πανδημία και διαχρονικά. Είναι προσβλητικό για αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι αυτή την στιγμή βρίσκονται μες στα νοσοκομεία σε οποιοδήποτε στάδιο αυτή την ασθένεια που την έχουμε όλοι ζήσει μέσα στο σπίτι μας, να υπονοούμε αυτή τη στιγμή πως θα διαλέξουμε τους ασθενείς και δεν θα το κάνουμε ποτέ. Εμείς δεν κάνουμε αυτή την στιγμή την τεκμηρίωση ενός κυβερνητικού προγράμματος». κατέληξε η κ. Ζαχαράκη.

Δείτε το βίντεο

Σοφία Ζαχαράκη: Ποια είναι η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που σάρωσε στην Ανατολική Αττική! Η εκπαιδευτικός με το πλούσιο... παρελθόν!

Εκλογές 2023: Ποιο το βιογραφικό της Σοφίας Ζαχαράκη που σάρωσε σε σταυρούς στην Ανατολική Αττική!

Η Σοφία Ζαχαράκη ήταν αρμόδια για θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής

Ποια είναι η Σοφία Ζαχαράκη

Η Σοφία Ζαχαράκη γεννήθηκε στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το βιογραφικό της είναι απόφοιτη του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στη Συγκριτική Παιδαγωγική και Διοίκηση Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Οργανισμών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σοφία Ζαχαράκη: Ποια είναι η Βουλετής της Νέας Δημοκρατίας που σάρωσε στην Ανατρολική Αττική! Η εκπαιδευτικός με το πλούσιο... παρελθόν!

Έχει κάνει εξειδίκευση σε θέματα διδασκαλίας Αγγλικών στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Σύμφωνα με το βιογραφικό της το 2015 εκπροσώπησε την Ελλάδα στο πρόγραμμα IVLP (International Visitor Leadership Program) ως υπότροφος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ με θέμα «Ο ρόλος των Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα στην ανασυγκρότηση Οικονομιών».

Σοφία Ζαχαράκη: Ποια είναι η Βουλετής της Νέας Δημοκρατίας που σάρωσε στην Ανατρολική Αττική! Η εκπαιδευτικός με το πλούσιο... παρελθόν!

Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία. Εργάστηκε για το Υπουργείο Παιδείας στο τμήμα Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς. Διετέλεσε σύμβουλος του Υπουργού σε θέματα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με το βιογραφικό της το Μάρτιο του 2019 ορίστηκε Εκπρόσωπος Τύπου.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share