Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

«Δεν το ζω!»: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε σε επιχειρηματία στο Tik Tok και εκείνος... ενθουσιάστηκε!

Την έκπληξη του επιχειρηματία προκάλεσε η κίνηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να σχολιάσει τις αναφορές του στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο

8 Ιουνίου 2023 13:08
«Δεν το ζω!»: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε σε επιχειρηματία στο Tik Tok και εκείνος... ενθουσιάστηκε!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Την παρουσία του στο TikTok, ενισχύει καθημερινά με νέα βίντεο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στον δρόμο προς τις κάλπες της 25ης Iουνίου.

Την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε σε βίντεο που δημοσίευσε επιχειρηματίας, ο οποίος ρωτούσε πώς θα τα καταφέρουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και οι νέοι, γεγονός που προκάλεσε την έκπληξη του..

«Δεν το ζω, δεν μπορεί να απάντησε», έγραψε στο προφίλ του ο νεαρός επιχειρηματίας ο οποίος ανέβασε το βίντεο με την απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Δεν το ζω!»: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε σε επιχειρηματία στο Tik Tok και εκείνος έμεινε... ενθουσιάστηκε!

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χθες αναφέρθηκε αρχικά στην μείωση του ΦΠΑ στον καφέ και στην εστίαση που έγινε το 2020 από το 24% στο 13% για να στηριχθούν οι επιχειρήσεις. «Όμως τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ έδειξαν ότι η μείωση αυτή δεν πέρασε στον καταναλωτή, γι΄αυτό είμαστε πολύ διαστακτικοί να μειώσουμε τον ΦΠΑ στα τρόφιμα και τα καύσιμα» ανέφερε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο βίντεο που ανάρτησε αναφέρεται αναλυτικά στα μέτρα που έλαβε την τετραετία 2019 - 2023 η κυβέρνησή του και το σχέδιο του για καλύτερους μισθούς την επόμενη τετραετία.

Όπως είπε, μειώθηκε η φορολογία των επιχειρήσεων από 28% στο 22%, οι ασφαλιστικές εισφορές κατά 4,4 μονάδες, η προκαταβολή φόρου από το 100% στο 55% ενώ αυξήθηκε η απαλλαγή φόρου για τις επιχειρήσεις που επενδύουν στην καινοτομία.

Συνολικά δώσαμε 58 δισ. ευρώ για να σταθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στα πόδια τους και στοχεύουμε στην κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και στην περαιτέρω μείωση των ασφαλιστικών εισφορών ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Οι καλοί μισθοί δίνονται από ισχυρές επιχειρήσεις και σε αυτήν την προσπάθεια αυξησης των μισθών θα πάμε όλοι μαζί μπροστά χωρίς να αφήσουμε κανέναν πίσω» ανέφερε και πρόσθεσε ότι χρωστάει ένα haul με ολόσωμη φόρμα!

Στο τέλος του TikTok, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον νεαρό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον τομέα της ένδυσης, και με χιούμορ είπε «χρωστάω ένα haul με ολόσωμη φόρμα αυτή τη φορά».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share