Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εκλογές 2023: Ο γιος του εκτελεστή Κουφοντίνα χλευάζει ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα - «Πάνε για 10%! Σαν ναυαγός που κολυμπάει προς τον βυθό για να σωθεί. Έκθεση δημοτικού η ομιλία στη Νίκαια» (photo)

Δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τις κινήσεις που έχουν γίνει μετά την ήττα στις εκλογές του Μαΐου και η πρόβλεψη για τα ποσοστά των κομμάτων

3 Ιουνίου 2023 10:38
Εκλογές 2023: Ο γιος του εκτελεστή Κουφοντίνα χλευάζει ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα - «Πάνε για 10%! Σαν ναυαγός που κολυμπάει προς τον βυθό για να σωθεί. Έκθεση δημοτικού η ομιλία στη Νίκαια» (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Εκλογές 2023: Μέχρι και ο Έκτορας Κουφοντίνας, γιος του εκτελεστή της 17ης Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα, έφτασε στο σημείο να χλευάζει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, προβλέποντας μάλιστα οτι τα ποσοστά του κόμματος μπορούν να φτάσουν έως και το 10% στις επόμενες εκλογες!

Παράλληλα, ο Γιώργος Λιάγκας, έκανε σκληρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας πως με αυτά τα καραγκιοζιλίκια που ακολούθησαν ως κόμμα, είδαν την πλάτη του μέχρι πρότινος πρωθυπουργού.

Ο γιος του εκτελεστή Κουφοντίνα χλευάζει ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα

Ο υιός Κουφοντίνας παρομοιάζει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα με τον ναυαγό, που προσπαθεί να σωθει απο τον πνιγμό και κολυμπάει απελπισμένος στη θάλασσα, αλλα εχει χάσει τον προσανατολισμό του και κανει απλωτές προς τον σκοτεινό βυθό!

Ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του:

«Μόλις διάβασα τα ονόματα της “εκλογικής επιτροπής” του ΣΥΡΙΖΑ το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι πάνε για 10% Ακούγοντας αυτή την έκθεση δημοτικού που δώσανε στον Τσίπρα για να την διαβάσει σαν “ομιλία” στη Νίκαια νομίζω κατάλαβα και ποιος από αυτούς την έγραψε…

Μου φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν το ναυαγό ο οποίος πνίγεται, και έτσι όπως είναι κάτω από το νερό αποπροσανατολίζεται με αποτέλεσμα να ξεκινάει να κολυμπά προς τον βυθό».

Η πρόβλεψη για τα ποσοστά των κομμάτων

Ο γιος του καταδικασμένου για συμμετοχή στη «17 Νοέμβρη», Δημήτρη Κουφοντίνα, έκανε και δεύτερη ανάρτηση ενόψει των εκλογών του Ιουνίου όπου επαναλαμβάνει την εκτίμησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκλείεται να συγκεντρώσει ποσοστό έως και 10%.

Κατά την εκτίμησή του τα ποσοστά στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα είναι: ΝΔ 38%, ΣΥΡΙΖΑ 10 – 24%, ΠΑΣΟΚ 15%, ΚΚΕ 5%, ΕΛ 5%, Πλεύση Ελευθερίας 3%, Νίκη 3%, ΜέΡΑ25 2,8%.

Δείτε τη δεύτερη ανάρτηση του Έκτορα Κουφοντίνα:

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share