Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ωμή παραδοχή Κυριάκου Μητσοτάκη για Τέμπη: «Γνωρίζαμε ότι υπήρχαν προβλήματα!»

«Είναι κάτι που θα με βαραίνει πάντα»

1 Ιουνίου 2023 13:06
Ωμή παραδοχή Κυριάκου Μητσοτάκη για Τέμπη: «Γνωρίζαμε ότι υπήρχαν προβλήματα!»
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/MOTIONTEAM/EUROKINISSI)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, «άνοιξε» τα χαρτιά του για την πολιτική, την οικογένειά του, την προγραμματισμένη επίσκεψη με τον γιο του στο Άγιο Όρος αλλά και το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, προχωρώντας μάλιστα σε μία παραδοχή "βόμβα"!

«Το δυστύχημα στα Τέμπη ήταν ένα σοκ που θα με βαραίνει πάντα»

«Βαθιά τραυματική εμπειρία» χαρακτήρισε το δυστύχημα στα Τέμπη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας ότι ήταν ένα σοκ. «Γνωρίζαμε ότι υπήρχαν προβλήματα και καθυστερήσεις στον ΟΣΕ. Όσο μπορούσαμε, προσπαθήσαμε να κάνουμε βελτιώσεις» είπε.

«Είναι κάτι που θα με βαραίνει πάντα. Δική μου υποχρέωση είναι να εξασφαλίσω ότι δε θα ξαναγίνει κάτι τέτοιο» ανέφερε, προσθέτοντας ότι έχει συναντήσεις με τους γονείς των θυμάτων των Τεμπών. Όπως είπε, έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Εκλογές 2023: «Θα είχα παραιτηθεί στη θέση του Τσίπρα» - "Καρφί" Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την ήττα με 20 μονάδες!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 25η Ιουνίου και σχολίασε τι θα έκανε εκείνος αν ήταν στη θέση του Αλέξη Τσίπρα.

«Με φωνάζουν πρωθυπουργό», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μάλιστα, ξεκαθάρισε: «Δεν είμαι πρωθυπουργός, είμαι υποψήφιος πρωθυπουργός».

«Θα είχα παραιτηθεί στη θέση του Τσίπρα» - "Καρφί" Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την ήττα με 20 μονάδες

Ο πρόεδρος της ΝΔ αποκάλυψε ότι δεν πίνει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περίοδου περιγράφοντας ότι «κάποτε που ήμουν μικρός είχα πάει σε μια περιοδεία με τον πατέρα μου και είχα πει ότι θα πίνω ότι μου δίνουν, αλλά στις 12 είχα φύγει και ήμουν κάπου αλλού. Στο τέλος της ημέρας θα πιώ ένα κρασάκι και μια μπυρίτσα».

Στο υποθετικό ερώτημα του Αλέξη Τσίπρα τι να κάνει μετά την ήττα με 20 μονάδες ο κ. Μητσοτάκης απάντησε ότι «φαντάζομαι οτι ξέρει καλύτερα τι να κάνει. Το πώς βιώνει και μεταβολίζει πολιτικά μια πολιτική ήττα είναι μια βαθιά προσωπική απόφαση που αφορά τον ίδιο και το κόμμα του» προσθέτοντας ότι έχει άποψη για το τι θα έκανε ο ίδιος και αν θα υπέβαλε παραίτηση αλλά δεν θα την πει.

Το σημαντικό δεν είναι η προσωπική επιλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αλλά το ποια πολιτική προτείνουμε στους πολίτες. Θέλουν τον πολιτικό να αναγνωρίζει τα λάθη του και να ζητάει συγγνώμη και αυτό δεν το είδαμε Ελπίζω κάτι να έμαθαν αλλά από τα πρώτα δείγματα μετά τις εκλογές βλέπω ότι δεν το καταλάβαν» πρόσθεσε.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share