Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023

Εκλογές 2023: Απίστευτο! Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναζητά για το κόμμα της... ληστές τραπεζών!

Γιατί όχι;

31 Μαΐου 2023 14:16
Εκλογές 2023: Απίστευτο! Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναζητά για το κόμμα της... ληστές τραπεζών!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Αν είσαι ληστής τραπεζών μπορεί να είσαι χρήσιμος στο κίνημα, σύμφωνα με το «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Συγκεκριμένα, σε φόρμα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην οποία όποιος θέλει να «συστηθεί» μπορεί να υποβάλει τα στοιχεία του, ζητείται να αναφερθεί στις «Επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμες στο κίνημα».

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την εν λόγω φόρμα του «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Μεταξύ αυτών, υπάρχει το «ληστής τραπεζών»:

Εκλογές 2023: Απίστευτο! Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναζητά για το κόμμα της... ληστές τραπεζών!

Επική στιγμή: Μαθήτριες παίρνουν τηλέφωνο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και παραπονιούνται για την Τράπεζα Θεμάτων (video)

Το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων έπεσε χθες και σήμερα με αποτέλεσμα πολλοί μαθητές να μένουν για αρκετή ώρα εκτός σχολικών αιθουσών μέχρι να δώσουν απολυτήριες εξετάσεις.

Έτσι λοιπόν αρκετοί ήταν οι μαθητές που πέρασαν τον χρόνο τους κάνοντας Tik Tok, με μερικά από αυτά να είναι πιο πετυχημένα και... προεκλογικά. Μαθήτριες από τα Ριζώματα Ημαθίας αποφάσισαν λοιπόν να πάρουν στο κινητό την πρόεδρο του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» και να παραπονεθούν που έπεσε η Τράπεζα Θεμάτων.

Πήγαν στις τουαλέτες του σχολείου την κάλεσαν και της είπαν το πρόβλημα. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου το σήκωσε και απάντησε στα κορίτσια: «Παιδιά υπομονή. Ήδη το δημοσιοποίησα. Να με ενημερώσετε τι έγινε, εντάξει;».

Στη συνέχεια η πρόεδρος τις ρώτησε πώς λέγονται και είπε «Χάρηκα για τη γνωριμία. Θα τη φτιάξουμε την παιδεία. Δεν θα τα αφήσουμε έτσι τα πράγματα». Αφού οι μαθήτριες έκλεισαν τη κλήση ούρλιαξαν από τον ενθουσιασμό τους που τους απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Θυμίζουμε ότι το «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου πήρε 2,89%.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share