Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τσαπανίδου για Τράπεζα Θεμάτων: «Για τον Σκέρτσο φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τη ΝΔ»

Η δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις Πανελλήνιες

30 Μαΐου 2023 15:09
Τσαπανίδου για Τράπεζα Θεμάτων: «Για τον Σκέρτσο φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τη ΝΔ»
Από Ανθή Κουρεντζή

«Κατά τον κ. Σκέρτσο, ακόμη και για την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, η υπηρεσιακή κυβέρνηση τριών ημερών ή οι κυβερνοεπιθέσεις», τονίζει σε μαγνητοσκοπημένη δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου. Με την ευκαιρία, δείτε το κράξιμο του Χάρη Ρώμα για την Πόπη Τσαπανίδου.

«Πάντα φταίνε οι άλλοι. Στο μεταξύ η αγωνία των μαθητών συνεχίζεται, όσο το πρόβλημα στις εξετάσεις δεν λύνεται», σημειώνει η κ. Τσαπανίδου και καταλήγει: «Το μόνο που μένει είναι η αλαζονική αποποίηση ευθυνών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, που τέσσερα χρόνια τώρα δεν φρόντισε να θωρακίσει ψηφιακά την πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων και να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή των ενδοσχολικών εξετάσεων».

Εκλογές 2023: «Εδώ είμαι, συνεχίζω να δουλεύω» - Η Πόπη Τσαπανίδου απαντά στον Λιάγκα για τα περί παραίτησής της

Εκλογές 2023: Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, απάντησε στις πληροφορίες που μετέδωσε ο Γιώργος Λιάγκας απ’ την εκπομπή του, σχετικά με την παραίτησή της μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου. «Εδώ είμαι, συνεχίζω να δουλεύω» τόνισε.

Νωρίτερα, ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει στην εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 πως η Πόπη Τσαπανίδου υπέβαλε την παραίτησή της μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο παρουσιαστής, η κυρία Τσαπανίδου έθεσε εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας δεν την έκανε αποδεκτή.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας:

«Θέλω να μεταδώσουμε μια πληροφορία. Ασχοληθήκαμε πάρα πολύ στην αρχή της εκπομπής για το γεγονός ότι η Πόπη Τσαπανίδου πέντε μέρες δεν εμφανίζεται στα κανάλια. Έχω μια πληροφορία την οποία θα την μεταδώσω εγώ τώρα από την εκπομπή μας, ότι υπήρξε ένα μεγάλο θέμα ανάμεσα στην Πόπη Τσαπανίδου και τον Αλέξη Τσίπρα και ότι η Πόπη Τσαπανίδου σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες υπέβαλλε το βράδυ των εκλογών, μετά από το πολύ κακό αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ, την παραίτησή της στον κ. Τσίπρα. Η παραίτησή της δεν έγινε αποδεκτή από τον Αλέξη Τσίπρα. Ωστόσο, επικοινωνιακά, θέλοντας να αναλάβει το μερίδιο το οποίο μπορεί να της ανήκει, η ίδια παραιτήθηκε. Γι’ αυτό έχει επιλέξει να μην εμφανιστεί στα κανάλια τις μέρες αυτές».

undefined

Τις φήμες για παραίτηση διαψεύδει κατηγορηματικά ο ΣΥΡΙΖΑ

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι υπάρχει θέμα παραίτησης της Πόπης Τσαπανίδου μετά την ήττα του κόμματος στις εκλογές.

Τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεωρούν ότι οι πληροφορίες αυτές για την παραίτηση της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πόπης Τσαπανίδου διαχέονται από την πλευρά της ΝΔ προκειμένου να δημιουργήσουν εικόνα διάλυσης για τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share