Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Οριστικό για Αλέξη Γεωργούλη! Η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής του ευρωκοινοβουλίου για την άρση ασυλίας του

Έκτακτες εξελίξες για τον ευρωβουλευτή

30 Μαΐου 2023 14:18
Οριστικό για Αλέξη Γεωργούλη! Η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής του ευρωκοινοβουλίου για την άρση ασυλίας του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Την άρση ασυλίας του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη για την υπόθεση κακοποίησης αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου το μεσημέρι της Τρίτης.

Παράλληλα, η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η Μένια Κούκου συνάντησαν την Νία Βαρντάλος, η οποία μίλησε πρώτη φορά για την καταγγελία εις βάρος του φίλου της, Αλέξη Γεωργούλη.

Η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής του ευρωκοινοβουλίου για την άρση ασυλίας του

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση: «το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έλαβε μια επιστολή με ημερομηνία 30 Μαρτίου 2023 με το αίτημα της εισαγγελίας του Βελγίου για την άρση ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη. Το αίτημα υποβλήθηκε στο πλαίσιο καταγγελίας που έγινε στις 24 Ιουνίου 2021 κατά του Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και κακοποίηση, εγκλήματα που φέρονται να έχουν διαπραχθεί τον Ιανουάριο του 2020.

Ο Αλέξης Γεωργούλης αρνήθηκε το δικαίωμά του να γίνει ακρόαση από την επιτροπή JURI και μετέφερε την επιθυμία του να αρθεί η ασυλία του το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να συνεχιστεί η έρευνα της δικαιοσύνης».

Ξεκάθαρος ο Χρήστος Λούλης για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι πολύ μεγάλο κρίμα αν...» (Video)

Ο Χρήστος Λούλης έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και τις καταγγελίες εις βάρος του για κακοποίηση και βιασμό. Παράλληλα, η Σοφία Βογιατζάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και για πρώτη φορά σχολίασε δημόσια τις καταγγελίες εις βάρος του ηθοποιού και φίλου της Αλέξη Γεωργούλη

Ξεκάθαρος ο Χρήστος Λούλης για Αλέξη Γεωργούλη

«Αυτά τα πράγματα πάνε στη δικαιοσύνη. Η κοπέλα – αν ισχύουν αυτά – η καρδιά μου πάει προς εκείνη. Εάν δεν έχουν συμβεί έτσι και έχουν συμβεί αλλιώς είναι και αυτό πολύ μεγάλο κρίμα. Δεν ακούει πολλά το αυτί μου.

Δεν έχω γνωρίσει τον Γεωργούλη, αλλά ακόμη και για φίλο δεν θα μπορούσα να είμαι κάθετος για τίποτα. Δεν ξέρεις ποτέ τι έχει συμβεί αν δεν είσαι μπροστά» τόνισε ο Χρήστος Λούλης μιλώντας στη δημοσιογράφο, Χριστίνα Βουδούρη.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share