Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ντόρα Μπακογιάννη: «Δεν υπάρχει μέρα που να μην μου λείπεις!» - Το συγκινητικό μήνυμά της για τα 6 χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (photo)

«Ήθελα τόσο πολύ να μοιραστώ μαζί σου τη χαρά μας για τον θρίαμβο του Κυριάκου»

29 Μαΐου 2023 14:01
Ντόρα Μπακογιάννη: «Δεν υπάρχει μέρα που να μην μου λείπεις!» - Το συγκινητικό μήνυμά της για τα 6 χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Η κόρη του, Ντόρα Μπακογιάννη, προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της, ανεβάζοντας μία κοινή τους φωτογραφία.

«Δεν υπάρχει μέρα που να μην μου λείπεις! «Ήθελα τόσο πολύ να μοιραστώ μαζί σου τη χαρά μας για τον θρίαμβο του Κυριάκου»

Όπως έγραψε «δεν υπάρχει ημέρα που να μην μου λείπεις! Αλλά την ημέρα της γιορτής σου ήθελα τόσο πολύ να μοιραστώ μαζί σου τη χαρά μας για τον θρίαμβο του Κυριάκου και ήθελα να δεις την Κρήτη μας μπλε».

Παράλληλα, καλεσμένοι στην «Μεγάλη Εικόνα» με την Νίκη Λυμπεράκη στο Mega το βράδυ της Δευτέρας, ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Νίκος Παππάς και οι τόνοι ανέβηκαν για τα καλά.

Βυθισμένη στην θλίψη η Ντόρα Μπακογιάννη - «Θα ήθελα να σου πω ακόμη περισσότερα...»

Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι μία πολύ δυναμική γυναίκα, η οποία έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, πως όσα εμπόδια και αν συναντήσει στο δρόμο της εκείνη βρίσκει τον τρόπο και τη δύναμη να τα ξεπερνάει. Με την ευκαιρία, δείτε το video της πολιτικού στο TikTok που έγινε ανάρπαστο.

Ένα από τα γεγονότα, που σίγουρα την έχουν στιγματίσει είναι η δολοφονία του πρώτου της συζύγου και πατέρα των παιδιών της, Παύλου Μπακογιάννη αλλά και η απώλεια της μητέρας της, Μαρίκας, συζύγου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Νωρίς το Σάββατο 6/5 η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο λογαριασμό, που διατηρεί στο instagram με την ίδια να εκφράζει τη λύπη της για το θάνατο της μητέρας της, καθώς σήμερα συμπληρώνονται 11 χρόνια από τότε! (δείτε εδώ την ανάρτηση για τα 5 χρόνια από το θάνατο του πατέρα της).

Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για το θάνατο της μητέρας της

«Πέρασαν 11 χρόνια
Κάθε χρόνο θα ήθελα να σου πω ακόμη περισσότερα!!
ΝΜ», έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share