Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

«Η Ζιμπάμπουε ψηφίζει ΠΑΣΟΚ»: Ο Ανδρουλάκης συναντήθηκε με τον TikToker που έκανε viral το κόμμα στην Αφρική (Video)

Τα απίθανο βίντεο που μοιράστηκε στο TikTok με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο «συγκεντρωσιάρχης» της Ζιμπάμπουε

26 Μαΐου 2023 17:48
«Η Ζιμπάμπουε ψηφίζει ΠΑΣΟΚ»: Ο Ανδρουλάκης συναντήθηκε με τον TikToker που έκανε viral το κόμμα στην Αφρική (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη βρέθηκε ο νεαρός μαθηματικός Βασίλης Μίγκος και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη. Αντίθετα, κόλαφος ήταν η Δήμητρα Λιάνη για τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Τα απίθανο βίντεο που μοιράστηκε στο TikTok με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο «συγκεντρωσιάρχης» της Ζιμπάμπουε

Ο κ. Μίγκος ανέβασε το βίντεο από τη συνάντησή του με τον Νίκο Ανδρουλάκη στον λογαριασμό του στο TikTok ενώ στο background ακούγεται το «Καλημέρα Ήλιε», ένα τραγούδι που έχει συνδεθεί με το ΠΑΣΟΚ.

Το βίντεο με τους ντόπιους να φωνάζουν ρυθμικά «ΠΑΣΟΚ – ΠΑΣΟΚ», ανέβηκε στον λογαριασμό του νεαρού στο TikTok μία μέρα μετά τις εκλογές και σύντομα έγινε viral με δεκάδες κοινοποιήσεις, σχόλια και likes.

Εκλογές 2023: "Αναγέννηση" ΠΑΣΟΚ με... Ανδρουλάκη! Αυτές είναι οι 5+1 περιφέρειες που είναι δεύτερο κόμμα - Βάζει στόχο τη 2η θέση (Video)

Εκλογές 2023: Σαρωτική ήταν η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές με πάνω από 21 μονάδες διαφορά και τον ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Ωστόσο σε έξι περιφέρειες τις Ελλάδας το ΠΑΣΟΚ προσπέρασε τον ΣΥΡΙΖΑ και κατέλαβε την 2η θέση στην προτίμηση του κόσμου.

Αυτές είναι οι 5+1 περιφέρειες που είναι δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ

Συγκεκριμένα στις εκλογές, μετά την πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας σε όλες τις περιφέρειες πλην της Ροδόπης όπου επικράτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση σε έξι περιφέρειες.

  • Στη Δράμα, όπου η ΝΔ έλαβε ποσοστό 39,41%, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ήρθε δεύτερο με 16,93%
  • Στο Κιλκίς, η ΝΔ έλαβε 40,63% και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 17,34%
  • Στη Λακωνία, 49,78% η ΝΔ και 15,22% το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
  • Στο Λασίθι 39,98% ΝΔ και 21,47% ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
  • Στο Ρέθυμνο 37,10% ΝΔ και 21,47% ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
  • Στη Χίο, 46,14% ΝΔ και 19,30% ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Τι δήλωσε ο Ανδρουλάκης μετά το αποτέλεσμα των εκλογών

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε ότι με το εκλογικό αποτέλεσμα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες συνυπέγραψαν την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης.

«Ανατέλλει ο ήλιος της ελπίδας, της προόδου και της προοπτικής για όλους τους Έλληνες», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επικρίνοντας τη Νέα Δημοκρατία πως τα τελευταία χρόνια αύξησε τις κοινωνικές ανισότητες, κυβέρνησε με γνώμονα τα συμφέροντα των λίγων και ισχυρών και επιδείνωσε τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας.

«Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη αποδείχθηκε περιτύλιγμα ενός παρακράτους υποκλοπών και εκτεταμένης διαφθοράς. Ο μόνος λόγος, που η Νέα Δημοκρατία δεν τα πλήρωσε όλα αυτά στην κάλπη, είναι ο ”χρυσός” της χορηγός, που έχει ονοματεπώνυμο και διεύθυνση: Αλέξης Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Υπογράμμισε εμφατικά ότι «ο ελληνικός λαός ανέδειξε μία τεράστια ανάγκη. Να υπάρχει ισχυρή προοδευτική δύναμη στον τόπο, που θα αγκαλιάσει τις πραγματικές αγωνίες των πολιτών. Που θα πορεύεται με τον λόγο της προόδου, της υπευθυνότητας και της αξιοπιστίας».

Προσέθεσε ότι «η παράταξη έχει χρέος να παλεύει γνήσια για τους πολλούς, με πυξίδα το δημόσιο και εθνικό συμφέρον. Αυτόν το λαό εμείς δεν πρέπει να τον απογοητεύσουμε. Και δεν θα τον απογοητεύσουμε. Γιατί είμαστε η Δημοκρατική Παράταξη των αρχών, των αξιών, της Δημοκρατίας, του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου» και τόνισε:

«Σήμερα, έγινε ένα πρώτο μεγάλο βήμα για να τελειώνουμε με τη διχόνοια και την τοξικότητα. Έχουμε χρέος η πατρίδα μας να γυρίσει σελίδα, ενώνοντας τον ελληνικό λαό. Έχουμε χρέος να έρθουν καλύτερες μέρες, με ισχυρό κοινωνικό κράτος και με βιώσιμη ανάπτυξη».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share