Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Εκλογές 2023: Το κόμμα που πήρε μία ψήφο σε όλη την Ελλάδα! (Video)

Τα αξιοπερίεργα της κάλπης

22 Μαΐου 2023 09:03
Εκλογές 2023: Το κόμμα που πήρε μία ψήφο σε όλη την Ελλάδα! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Πεντακομματική θα είναι η Βουλή μετά τα αποτελέσματα εκλογών 2023 της Κυριακής 21 Μαΐου, με την καταμέτρηση των ψήφων στην Επικράτεια να βρίσκεται στο 96%. Η Νέα Δημοκρατία επικράτησε καθαρά με 20 μονάδες διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, με το ΠΑΣΟΚ να έρχεται τρίτο με ποσοστό 11,46%.

Το κόμμα που πήρε μία ψήφο σε όλη την Ελλάδα

Από τα αξιοπερίεργα της κάλπης είναι οι ψήφοι που συγκέντρωσε το τελευταίο κόμμα... το οποίο είναι παλιό και γνωστό στο κοινό.

Πρόκειται για το κόμμα του Δημοσθένη Βεργή, ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ.

Σύμφωνα με τον χάρτη της επικράτειας στο 96% της ενσωμάτωσης έχει λάβει μόλις μία ψήφο, η οποία προέρχεται από την Α' Αθηνών.

Εκλογές 2023: Η κωλοτούμπα του Αντώναρου τον έστειλε εκτός Βουλής - Καταποντίστηκε στην Ανατολική Αττική ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ

Εκτός Βουλής μένει ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική, καθώς καταποντίστηκε στη μάχη του σταυρού.

Σε ποσοστό ενσωμάτωσης 48,67% στους σταυρούς, ο Ευάγγελος Αντώναρος έχει μόλις 3.124 και βρίσκεται στην προτελευταία θέση.

Στην Ανατολική Αττική, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ βγάζει 2 βουλευτές, προηγούνται ο Γιώργος Καραμέρος και ο Χρήστος Σπίρτζης, ενώ τρίτος και εκτός Βουλής είναι ο Νάσος Αθανασίου.

Εκλογές 2023: Η κωλοτούμπα του Αντώναρου τον έστειλε εκτός Βουλής - Καταποντίστηκε στην Ανατολική Αττική ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ

Αντώναρος: Δεν τίθεται κατά τη δική μου αντίληψη θέμα αλλαγής, αντικατάστασης του Αλέξη Τσίπρα

Ο κ. Αντώναρος μιλώντας στην ΕΡΤ, μετά το θρίαμβο της ΝΔ στις εκλογές 2023, δεν έκανε κάποιο σχόλιο για την επίδοσή του στη μάχη του σταυρού. Το μόνο που είπε είναι πως «δεν τίθεται κατά τη δική μου αντίληψη θέμα αλλαγής, αντικατάστασης του Αλέξη Τσίπρα. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Είναι προσωπική μου άποψη. Την καταθέτω εδώ δημόσια. Οι αλλαγές είναι θέματα ουσίας, θέματα πολιτικής, καθώς πηγαίνουμε σε μια δεύτερη εκλογή -μια καινούργια εκλογή είναι ο ακριβής όρος».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share