Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

«Καραγκιοζιλίκια! Έχει πιάσει λύσσα τους Συριζαίους...» - Ξεσπά η Νατάσα Ράγιου για την "επίθεση" στον Διονύση Σαββόπουλο (Video)

«Είμαι έξαλλη και γελάω από τα νεύρα μου. Δεν το πιστεύω ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος σήμερα...»

21 Μαΐου 2023 14:23
«Καραγκιοζιλίκια! Έχει πιάσει λύσσα τους Συριζαίους...» - Ξεσπά η Νατάσα Ράγιου για την
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Νατάσα Ράγιου μίλησε στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου και ξέσπασε κατά όσων τάχθηκαν κατά του Διονύση Σαββόπουλου, καθώς ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση που έκανε ο τραγουδοποιός στην ραδιοφωνική εκπομπή του Παύλου Τσίμα στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας ότι ελπίζει σε μία αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.

Ξεσπά η Νατάσα Ράγιου για την "επίθεση" στον Διονύση Σαββόπουλο

«Είμαι έξαλλη και γελάω από τα νεύρα μου. Δεν το πιστεύω ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος σήμερα, είτε λέγεται Σαββόπουλος, είτε Παπαδόπουλος είτε οποιοσδήποτε να εκφράσει την άποψή του. Γιατί ξαφνικά αυτό το πράγμα ρε παιδιά; Γιατί το μονοπώλιο της αριστερής διανόησης; Γιατί να ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε; Δεν έχω καταλάβει. Αυτή είναι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμα και σε αυτούς που δεν εκτιμούσαν τον Σαββόπουλο, προφανώς έκανε ένα καλό ο ΣΥΡΙΖΑ, θα τρέξουν προς αυτές τις δύο κατευθύνσεις. Λίγο πολιτικός πολισμός! Δε γίνεται να μην επιτρέπεται να εκφράζεσαι» είπε αρχικά η Νατάσα Ράγιου.

«Απαγορεύει ο ΣΥΡΙΖΑ στους καλλιτέχνες να είναι δεξιοί ή κεντρώοι; Πρέπει να είναι μόνο αριστεροί, διαφορετικά είναι χάλια; Εγώ είχα έναν σεβασμό για την αριστερά. Παλιά όμως, όταν υπήρχε η Αριστερά, γιατί σήμερα αυτό που βλέπω δεν είναι αριστερά» πρόσθεσε η Νατάσα Ράγιου.

«Δεν ήταν ποτέ προκλητικός ο Σαββόπουλος. Εγώ αυτά τα θεωρώ καραγκιοζιλίκια. Αντιθέτως, από την άλλη πλευρά βλέπω συνέχεια προκλήσεις με μία λυσσαλέα ορμή ενόψει των εκλογών. Αυτό έχετε να πείτε στον κόσμο; Ο Σαββόπουλος είναι το όπλο για να χτυπήσετε την απερχόμενη κι υποψήφια εκ νέου κυβέρνηση;» δήλωσε στη συνέχεια η Νατάσα Ράγιου στον Alpha, επισημαίνοντας πως χρωματίζεται η μουσική με αυτόν τον τρόπο, κάτι που δε μπορεί να χωνέψει.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share