Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άγριο τρολάρισμα Κώστα Μπακογιάννη στην Πόπη Τσαπανίδου: «Έλα με φόρα μάνα Ντόρα...» (Video)

«Κάτι που πάντοτε ήθελα να πω...»

21 Μαΐου 2023 13:48
Άγριο τρολάρισμα Κώστα Μπακογιάννη στην Πόπη Τσαπανίδου: «Έλα με φόρα μάνα Ντόρα...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Κώστας Μπακογιάννης και η αδερφή του Αλεξία έδωσαν το παρών στην ομιλία που πραγματοποίησε η Ντόρα Μπακογιάννη στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων. Μάλιστα, ο Κώστας Μπακογιάννης μετά το τέλος της ομιλίας του κάλεσε με έναν… διαφορετικό τρόπο την Ντόρα Μπακογιάννη στο βήμα, τρολάροντας έτσι την Πόπη Τσαπανίδου και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, ο Κώστας Μπακογιάννης έγινε θέμα δημόσια για την... Πολιτεία του Πλάτωνα που επιχωματώθηκε, με τον ίδιο να αναφέρεται στο μουσείο, που θα χτιστεί στην περιοχή του Κολωνού και να γίνεται viral, εννοώντας στην πραγματικότητα την Ακαδημία Πλάτωνος.

Άγριο τρολάρισμα Κώστα Μπακογιάννη στην Πόπη Τσαπανίδου

«Κάτι που πάντοτε ήθελα να πω: μάνα Ντόρα, έλα με φόρα» είπε γελώντας ο Κώστας Μπακογιάννης, σαν άλλη Πόπη Τσαπανίδου στον Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε το βίντεο με την Πόπη Τσαπανίδου:

Σωστό τρολ ο Κώστας Μπακογιάννης: Η σπόντα στον Νίκο Χατζηνικολάου - «Κανείς δεν είναι τέλειος»

O Κώστας Μπακογιάννης μίλησε στον «REAL FM» και τον Νίκο Χατζηνικολάου και όπως θα καταλάβετε ήταν ένα σωστό...τρολ. Μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε στο γήπεδο του Παναθηναϊκού που αναμένεται να χτιστεί στον Βοτανικό.

Σε εκείνο το σημείο ακολούθησε ένας απίθανος διάλογος με μπόλικο χιούμορ ανάμεσα στον δήμαρχο Αθηναίων και τον γνωστό δημοσιογράφο.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε για το γήπεδο στον Βοτανικό: «Το καλύτερο γήπεδο της Ελλάδος! Το καλύτερο γήπεδο της Ελλάδος έχει δημοπρατηθεί, πριν από δύο εβδομάδες».

Στο σημείο εκείνο ο Νίκος Χατζηνικολάου αστειευόμενος του είπε: «Είδατε ότι δεν σας διέκοψα που είπατε το καλύτερο γήπεδο της Ελλάδος. Το καλύτερο γήπεδο της Ελλάδος είναι για τον καθένα μας αυτό που αισθάνεται χαρούμενος» και γέλασε.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων απάντησε λέγοντας: «Εσείς είστε ένας αντικειμενικός δημοσιογράφος και αναγνωρίζετε μια αντικειμενική πραγματικότητα».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου του είπε: «Όχι δεν είμαι αντικειμενικός, είμαι βαμμένος Ολυμπιακός. Δεν είμαι καθόλου αντικειμενικός στο συγκεκριμένο θέμα και το ομολογώ δημόσια».

Κώστας Μπακογιάννης και Νίκος Χατζηνικολάου

Ο Κώστας Μπακογιάννης στη συνέχεια σημείωσε: «Δεν πειράζει κ. Χατζηνικολάου κανένας δεν είναι τέλειος. Μην στεναχωριέστε έχετε πάντα χρόνο μπροστά σας. Εγώ επιμένω παρότι μιλάω σε έναν βαμμένο Ολυμπιακό. Το καλύτερο γήπεδο της Ελλάδος θα είναι έτοιμο το 2026. Ξέρετε σημασία βέβαια μόνο το γήπεδο. Σημασία έχει ότι μία ευρύτερη περιοχή, η περιοχή του Ελαιώνα, η οποία για δεκαετίες ολόκληρες ήταν ξεχασμένη και εγκαταλελειμμένη, που αν πάτε τώρα μια βόλτα είναι σκουπιδότοπος, θα ξανανιώσει και θα κερδίσει μια νέα ευκαιρία στη ζωή.

Μαζί με το γήπεδο έχουμε μια πολύ μεγάλη επένδυση στις υποδομές, έχουμε μια πολύ μεγάλη επένδυση στους χώρους πρασίνου και έχουμε ένα σύγχρονο σχεδιασμό βιώσιμο. Να το πω όσο πιο σχηματικά μπορώ, ό,τι είχε πάει λάθος με την Αθήνα τα τελευταία χρόνια θέλουμε να το κάνουμε σωστά στο Βοτανικό με σχεδόν 50% πράσινο και ταυτόχρονα κερδίζουμε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας έναν «πνεύμονα». Έναν πνεύμονα οξυγόνου, έναν πνεύμονα ζωής στην καρδιά της πόλης, σε μια από τις πλέον πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθήνας θα έχουμε πράσινο».

Κλείνοντας τη συνέντευξη ο Νίκος Χατζηνικολάου τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό και αυτό. Όπως είναι πολύ σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχουμε καινούργια και ωραία γήπεδα. Να ανέβει δηλαδή συνολικά η ποιότητα και η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share