Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εκλογές 2023: «Μας βγάλατε και τον Μπακογιάννη δίπλα...» - «Χαμός» στον «αέρα» με Τζανακόπουλο και Λοβέρδο για το "photobombing" του Κώστα Μπακογιάννη στον Άδωνι Γεωργιάδη (video)

«Είναι λυπηρό...»

19 Μαΐου 2023 22:09
Εκλογές 2023: «Μας βγάλατε και τον Μπακογιάννη δίπλα...» - «Χαμός» στον «αέρα» με Τζανακόπουλο και Λοβέρδο για το
Από Ανθή Κουρεντζή

Εκλογές 2023: Κόντρα ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον Ανδρέα Λοβέρδο ξέσπασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, ο οποίος βρισκόταν στον Δημαρχείο της Αθήνας ξεκίνησε την τοποθέτησή του, δηλώνοντας ότι υπεγράφη η τελική σύμβαση ανάμεσα στο Δήμο Αθηναίων και την κοινοπραξία (ΑΚΤΩΡ-ΤΕΡΝΑ-Μυτιληναίος) για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Με την ευκαιρία, δείτε την δημοσκόπηση της RASS δύο ημέρες πριν τις εκλογές.

«Βρίσκομαι στο Δημαρχείο της Αθήνας γιατί πριν από λίγο μία μεγάλη εκκρεμότητα έληξε. Υπεγράφη η σύμβαση του Δήμου Αθηναίων με τον οριστικό ανάδοχο της κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για εμένα προσωπικά αλλά και για τον δήμαρχο Αθηναίων έγινε σήμερα πραγματικότητα» ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Ενώ ο κ. Γεωργιάδης μιλούσε εμφανίστηκε στο πλάνο ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάνης, κάνοντας photobombing. «Κ. Χατζηνικολάου επιτρέπετε να κάνω photobombing» ανάφερε ο κ. Μπακογιάννης.

Η εμφάνιση του δημάρχου Αθηναίων προκάλεσε την αντίδραση των Δημήτρη Τζανακόπουλου και Ανδρέα Λοβέρδου.

«Αυτό έγινε τυχαία. Αυτή η εμφάνιση είναι… Αυτό είναι πρωτοφανές. Θεατρική παράσταση. Όλα καλά. Τι να πει κανείς τώρα» ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθηνών.

«Εντελώς τυχαία. Εμείς δεν καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Μπράβο μπράβο. Σκίσατε. Μπράβο συγχαρητήρια. Η χαρά μας δεν κρύβεται. Είμαι έτοιμος να βουρκώσω» είπε από μεριάς του ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών και και χειροκρότησε ειρωνικά.

Τζανακόπουλος: Αυτό είναι το επίπεδο του κ. Γεωργιάδη – Είναι πραγματικά λυπηρό

«Ο κ. Γεωργιάδης έχει συνηθίσει το κοινό του σε θεατρικές παραστάσεις. Άλλη μία τέτοια είδαμε και τώρα. Δυστυχώς θα ψάχνει διαρκώς τρόπο για να διαφημίσει τον εαυτό του και τα υποτιθέμενα έργα, τα οποία προχωρούν εξαιρετικά. Έχουμε δει τις μεγάλες του επιτυχίες. Εγώ αυτό που θέλω είναι 36 ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες να μπορέσουμε επιτέλους να συζητήσουμε σοβαρά και όχι να οργανώνουμε και να σκηνοθετούμε τέτοιου τύπου παραστάσεις για να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις. Εντάξει. Αυτό είναι το επίπεδο του κ. Γεωργιάδη. Έτσι έχει μάθει να πολιτεύεται. Εμείς συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας με βάση τις πολιτικές μας δεσμεύσεις με βάση την πολιτική αντιπαράθεση, με διαφορετικό ύφος και ήθος σε σχέση με αυτό που παρακολουθήσαμε. Είναι πραγματικά λυπηρό» δήλωσε στην συνέχεια ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Λοβέρδος: Η πονηρία βγάζει μάτια

«Έσπευσα να αποδοκιμάσω αυτό που είδαν τα μάτια μου, όχι γιατί με δυσαρεστούν τα έργα, όποιος και να τα κάνει. Θα ήθελα να το έχουν κάνει αυτό μία εβδομάδα πιο πριν ή μία εβδομάδα μετά να το κάνει ο επόμενος υπουργός. Εν πάση περιπτώση εάν ήθελαν να δείξουν το έργο του είχαν τον χρόνο. Παρασκευή βράδυ προ των εκλογών είναι μία θεατρική παράσταση. Με θεατρικές παραστάσεις δεν κάνεις πολιτική. Διαφωνώ 100%. Στην θέση του κ. Γεωργιάδη δεν θα το έκανα. Θα το έκανα σε καταλληλότερο χρόνο. Όχι επειδή με δυσαρεστούν τα έργα, ακόμα και εάν το κάνει ένα αντίπαλο κόμμα. Καλό είναι, αφού είναι καλό για τους πολίτες. Αλλά Παρασκευή προ εκλογών, η πονηρία βγάζει μάτια» τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Αναφορικά με τα “δήθεν έργα” που είπε ο κ. Τζανακόπουλος, θα του αναφέρων τρία. Το Ελληνικό, τα Ναυπηγεία Ελευσίνας. Και το τρίτο πραγματικό έργο λέγεται “Κατρούγκαλος και αποκάλυψη της κρυφής ατζέντας του ΣΥΡΙΖΑ”. Μπορεί να μην αρέσει κανένα από τα τρία έργα στον κ. Τζανακόπουλο» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργίάδης.

Και πρόσθεσε: «Όσον αφορά στον φίλο μου Ανδρέα Λοβέρδο, κάνετε λάθος. Ο λόγος που έγινε σήμερα, είναι ότι η DGComp, παρά την τεράστια πίεση να πάει γρηγορότερα, μας έστειλε το χαρτί την Τετάρτη. Και ναι θα μου επιτρέψετε να ήμουνα εγώ ο υπουργός στην υπογραφή αυτής της σύμβασης καθώς εγώ δούλευα τρία χρόνια για αυτό το έργο. Θα μου το επιτρέψετε αγαπητέ κ. Λοβέρδο

«Φυσικά δεν το πιστεύω» απάντησε ο κ. Λοβέρδος. «Είναι ντροπή και να το υπονοείτε ότι η αρμόδια εκτελεστική αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής συνεννοήθηκε με εμένα για να μας στείλε το χαρτί προ των εκλογών. Είναι ντροπή» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Φυσικά και δεν σας πιστεύω» επανέλαβε ο κ. Λοβέρδος και συνέχισε: «Είχατε χρόνους να το κάνετε. Τουλάχιστον να μην βγαίνατε στις ειδήσεις».

«Είναι πρόκληση αυτό που κάνει ο κ. Γεωργιάδης. Είναι πρόκληση. Πρόκειται για θεατρική παράσταση» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share