Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

«Λυπάμαι που...» - "Πυρ και μανία" η Έλενα Ακρίτα κατά Διονύση Σαββόπουλου για την ένθερμη υποστήριξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη (Video)

«Έλα που θα μάς κουνήσετε το δάχτυλο ποιον θα γουστάρουμε και ποιον όχι»

17 Μαΐου 2023 09:27
«Λυπάμαι που...» -
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ευθεία βολή εξαπέλυσε με δυο αναρτήσεις σε προσωπικό της προφίλ στα social media, η υποψήφια στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, προς στον Διονύση Σαββόπουλο μετά την ένθερμη υποστήριξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

"Πυρ και μανία" η Έλενα Ακρίτα κατά Διονύση Σαββόπουλου για την ένθερμη υποστήριξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σε ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα του «απαντά» ως εξής:

Ο «Νιόνιος» με την Σύλβα βρίσκονταν την ίδια περίοδο της χούντας, κρατούμενοι στην Ασφάλεια της οδού Μπουμπουλίνας για την αντιστασιακή τους δράση. Έφαγε πολύ ξύλο τότε ο Σαββόπουλος.

Χαρούμενη που τον γνώρισα επιτέλους από κοντά, αγόρασα τον δίσκο “Το φορτηγό” (πουλούσε και δίσκους ο ΙΚΑΡΟΣ) και τού τον έδωσα να μού τον υπογράψει. Μού έκανε αυτή την όμορφη αφιέρωση:

“Στη Συννεφούλα ή Έλενα Διονύσης Σαββόπουλος”. Η υστεροφημία του ανήκει στον ίδιο. Η αξιολόγηση της ανήκει σε εμάς. Στη γενιά που τον πίστεψε και τον τραγούδησε. Λυπάμαι που δεν έχω ακόμα τον δίσκο να τού τον επιστρέψω»

«Έλα που θα μάς κουνήσετε το δάχτυλο ποιον θα γουστάρουμε και ποιον όχι»

Λίγες ώρες μετά, έδωσε συνέχεια στην κριτική της, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του Διονύση Σαββόπουλου από παλαιότερη συναυλία του, κατά την οποία γράφει «έλα σε παρακαλώ. Έλα που θα μάς κουνήσετε το δάχτυλο ποιον θα γουστάρουμε και ποιον όχι» και επιτίθεται σε όσους επέκριναν τον Σταμάτη Κραουνάκη, την Τάνια Τσανακλίδου, τον Φοίβο Δεληβοριά και τη Νατάσα Μποφίλιου.

«Έλα σε παρακαλώ. Έλα που θα μάς κουνήσετε το δάχτυλο ποιον θα γουστάρουμε και ποιον όχι. Έλα που όταν εσείς ξεσκίζετε τον Κραουνάκη, την Τάνια, τον Φοίβο, τη Μποφίλιου είναι καλά. Έλα κάνε μου τη χάρη που οι ακροδεξιοί λατρέψατε ξαφνικά τα τραγούδια του Σαββόπουλου λες και τα ξέρατε κι από χτες. Άσε με αγάπη μου να χαρείς, έλα μπράβο βραδιάτικο», γράφει η Έλενα Ακρίτα.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share