Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Κόλαφος η Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Καμία απάντηση...»

Έβγαλε... μηνύματα στην φόρα

10 Μαΐου 2023 21:24
Κόλαφος η Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Καμία απάντηση...»
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιχείρησε να κάνει τη δική της παρέμβαση για το debate των πολιτικών αρχηγών, με την ίδια μάλιστα να στέλνει μηνύματα στα τηλέφωνα των γυναικών δημοσιογράφων, που θα συμμετείχαν.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, που προχώρησε και πρόσφατα σε πιπεράτες αποκαλύψεις, δημοσιοποίησε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook τα μηνύματα που έστειλε στη Σία Κοσιώνη που θα εκπροσωπήσει τον Σκάι, στην Ράνια Τζίμα που θα εκπροσωπήσει το Mega και στη Μάρα Ζαχαρέα που θα εκπροσωπήσει το Star Channel. Το μήνυμα έχει ως εξής: «Σας έχω στείλει από χθες επίσημη αίτημα συμμετοχής μου στο debate. Ελπίζω ότι οι δημοσιογράφοι, και πολύ περισσότερο οι γυναίκες δημοσιογράφοι, θα πάρετε θέση. Ζωή Κωνσταντοπούλου».

Μέχρι στιγμής της έχει απαντήσει μονάχα η κ. Κοσιώνη, γράφοντας: «Καλημέρα. Αυτό όμως γνωρίζετε είναι θέμα της διακομματικής επιτροπής». Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτω από τις αναρτήσεις είναι δεκάδες τα σχόλια των ακόλουθων της πολιτικής αρχηγού και εκατοντάδες τα likes, ενώ η πρώτη ανάρτηση που αφορούσε το μήνυμα προς την κ. Ζαχαρέα έχει πάνω από 1.400 επιδοκιμασίες με πολλούς να γράφουν πως «το ντιμπέιτ είναι για να ακούσουμε αυτά που θέλουν», «Ζωή μου λιγάκι δύσκολο αυτό που ζητάς γιατί φοβούνται την αλήθεια και οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι να ξέρεις θα σε στηρίξουμε γιατί εμείς θέλουμε την αλήθεια», «Ζωή δεν σε θέλουν….και δεν σε θέλουν γιατί ξέρουν ότι στις απαντήσεις που θα δώσεις δεν θα έχουν τίποτα να πουν….η αλήθεια πονάει πάντα…. κανείς τους δεν θέλει να ξευτιλιστεί δημόσια….», κ.λπ.

"Ερωτευμένος" με την Κωνσταντοπούλου ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Φέρτε την Ζωή στη νέα Βουλή» (photo)

Πλησιάζουν οι εκλογές και πολλοί είναι οι άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο που αποφάσισαν να κατέβουν στον πολιτικό «στίβο» και στη μάχη για τον σταυρό για μία θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Σπύρου Μπιμπίλα, με τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών να έχει ανακοινώσει πως θα κατέβει υποψήφιος στις εκλογές με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, την «Πλεύση Ελευθερίας».

«Φέρτε την Ζωή στη νέα Βουλή»

Μάλιστα, ο Σπύρος Μπιμπίλας χθες, Μ.Δευτέρα, πόσταρε μία ακόμα φωτογραφία με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και στη λεζάντα έγραφε: «Κόντρα στους μεγάλους μονομάχους που δεν είναι πια τόσο μεγάλοι....Στην νεα Βουλή με την Ζωή Κωνσταντοπουλου που δεν διστάζει να λέει την αλήθεια.. Η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε αγωνίζεται για τα δίκαια του λαού... Φέρτε την Ζωή στη νέα Βουλή».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share