Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάλος με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο: Το ευφάνταστο σκίτσο για τις Βρυξέλλες και τον Αλέξη Γεωργουλη (photo)

Τα Ελληνόπουλα της διαφθοράς... (διασποράς)

22 Απριλίου 2023 13:09
Σάλος με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο: Το ευφάνταστο σκίτσο για τις Βρυξέλλες και τον Αλέξη Γεωργουλη (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σάλος με το ευφάνταστο σκίτσο για τις Βρυξέλλες και τον Αλέξη Γεωργούλη που ανέβασε ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος. Επίσης, σε μία δραματική προειδοποίηση προχώρησε πριν λίγες ημέρες ο δημοσιογράφος.

Σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος ανέβασε ένα σκίτσο με το σχόλιο Ελληνόπουλα της διαφθοράς (διασποράς) που δείχνει έναν νεο να κοιτάζει μια αγγελία για εργασια έξω απο το δικαστήριο των Βρυξελλών που αναφερει πως ζητείται διερμηνέας Ελληνικών για μόνιμη εργασια.

«Φαρισαίοι της αρπαχτής και της υποκρισίας δεν ντρέπεστε;» - Σάλος με την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για Πολάκη (photo)

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο "στρατόπεδο" του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα να "δείχνει την πόρτα της εξόδου" στον Παύλο Πολάκη. Ο γνωστός δημοσιογράγφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μετά από αυτές τις εξελίξεις προέβη σε μία ανάρτηση για τις αντιδράσεις προς τον πολιτικό. Παράλληλα, δείτε εδώ μία δημοσκόπηση από Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για τις εκλογές, που φέρνει την απόλυτη ανατροπή.

Δείτε την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο Twitter για τις αντιδράσεις στις αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη:

«Κλέφτες!» - «Άγριο» ξέσπασμα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δε διστάζει ποτέ να εκφράσει την άποψή του για οποιοδήποτε θέμα της επικαιρότητας, με αυτό της ακρίβειας το τελευταίο χρονικό διάστημα να αποτελεί ένα βασικό με το οποίο ασχολείται.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, που θρηνεί το θάνατο αγαπημένου του προσώπου, έχει επιδοθεί τις τελευταίες μέρες σε ένα μπαράζ αποκαλύψεων για τις «σφαγιαστικές» τιμές, που υπάρχουν στην Ελλάδα, θεωρώντας ως βασική υπεύθυνη την κυβέρνηση και αποκαλώντας ως «κλέφτες» τις επιχειρήσεις, που τις θέτουν.

Οι αναρτήσεις της οργής

«Η τιμή της βενζίνης σήμερα στα Σκόπια: 1.40 ευρώ το λίτρο η απλή και 1.45 ευρώ η κατοστάρα!», ανέφερε σχετικά με το θέμα των Σκοπίων, ενώ έκανε λόγο και για τις διαφορετικές τιμές για ίδια προϊόντα και σε άλλα είδη, όπως τα κρεβάτια.

«Γιατί ρε καουμπόηδες το ίδιο κρεβάτι με τον ίδιο κωδικό έχει 538 ευρώ στην Ελλάδα και στη Γερμανία 279; Κοιμούνται πιο βαριά οι Έλληνες ή κοιμούνται όρθιοι;Τον ύπνο του δικαίου μήπως;», έγραψε σε άλλη ανάρτηση.

Σε μια ακόμη, αφορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε: «Το ρεύμα στον Θεό, τα καυσιμα στον Θεό, τα προϊόντα των σουπερμάρκετ στον Θεό και οι μισθοί στον πάτο! Είναι κυβέρνηση αυτή; Δε μπορείς να ανεβάσεις τους μισθούς; Έλεγξε τις τιμες @kmitsotakis. Καταλαβαίνω ότι είναι οι σπόνσορες σας αλλά δεν πάει άλλο θα βγει ο κόσμος στο δρόμο!».

Σε μια άλλη περίπτωση, είχε «ξεσπάσε» λέγοντας: «ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ! Δοξάστε τους μαζί με τους υπουργούς τους! Οι ελιές Καλαμών 7 ευρώ στην Ελλάδα, 4.99 στο ελληνικό σουπερμάρκετ της Στουντκάρδης! Υπ´ όψιν τα ενοίκια των καταστημάτων εκεί είναι θηριώδη! Κερδοσκοποι και μαυραγορίτες!».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share