Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Γεωργούλης: Καταγγελία για παρενόχληση - Η απάντηση του ευρωβουλευτή και ηθοποιού

Υπέβαλε την παραίτησή του

17 Απριλίου 2023 18:42
Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Γεωργούλης: Καταγγελία για παρενόχληση - Η απάντηση του ευρωβουλευτή και ηθοποιού
EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Από Κυριάκος Μελλίδης

Αίτημα άρσης της ευρωκοινοβουλευτικής του ασυλίας και παραίτησης του από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπέβαλλε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Αναλυτικά σε ανακοίνωσή του ο Αλέξης Γεωργούλης αναφέρει:

«Δυστυχώς ζούμε σε δύσκολες και επικίνδυνες εποχές. Προς μεγάλη μου έκπληξη πληροφορούμαι ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου, καταφανώς ψευδής και συκοφαντική καταγγελία, για περιστατικό που δήθεν συνέβη πριν τρία χρόνια.

Απέναντι σε αυτήν την ψευδή και προσβλητική επίθεση, που πραγματοποιείται – μάλλον όχι τυχαία – λίγες ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές, προτίθεμαι να δώσω τη μάχη μου στη δικαιοσύνη, για την αλήθεια και την αποκατάσταση του ονόματός μου, αιτούμενος ο ίδιος την άρση της ευρωβουλευτικής μου ασυλίας.

Στο πλαίσιο αυτό και επειδή δεν θέλω επ’ ουδενί να επηρεάσω τον αγώνα που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, σε όλα τα επίπεδα, με ένα καθαρά προσωπικό ζήτημα, θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση των οργάνων του κόμματος και υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του κόμματος καθώς και από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Με εκτίμηση, Αλέξης Γεωργούλης»

«Είστε βρωμερός και υβριστικός»: Κόλαση στον ΣΚΑΙ ανάμεσα σε Μπάμπη Παπαδημητρίου και Ευάγγελο Αντώναρο!

Σε μεγάλη κόντρα ήρθαν το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στον αέρα της εκπομπής «Σήμερα» ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου σχολίασε με δηκτικό τρόπο τη συμμετοχή του Ευάγγελου Αντώναρου στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας αρχικά: «Μεγάλη Πέμπτη είναι η ημέρα του Ιούδα σας συμβουλεύω να πάτε εκκλησία».

Ο Ευάγγελος Αντώναρος του απάντησε «αφήστε τα παιχνίδια, είμαι έμπειρος, αφήστε τους υπαινιγμούς».

Ωστόσο, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου δεν σταμάτησε εκεί κατηγορώντας τον κ. Αντώναρο ότι τον εξαγόρασε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον ίδιο να απαντά «εμένα κανείς δεν με εξαγοράζει».

Αντώναρος: Σιχαίνομαι τις στάμπες καραμανλικός, παπανδρεϊκός. Εγώ είμαι ο Ευάγγελος Αντώναρος και έχω τις απόψεις μου. Δεν θα σας πω πόσο καιρό έχω να μιλήσω με τον Κώστα Καραμανλή.

Παπαδημητρίου: Δεν αφήνετε τον άλλο να μιλήσει, αυτά σας είπαν στον ΣΥΡΙΖΑ;

Αντώναρος: Έχω πει 150.000 φορές ότι οτιδήποτε έχω πει είναι δική μου άποψη.

Παπαδημητρίου: Έχετε πλασαριστεί, καθόλου δεν σας έχει πλασάρει κανείς, έχετε πλασαριστεί σε μια αργόσχολη στάση στο Κολωνάκι κάθε πρωί ως εκπρόσωπος του Καραμανλή, δεν έχετε ποτέ διαψεύσει. Ο Τσίπρας σας “αγόρασε” γι’ αυτό τον λόγο

Αντώναρος: Είστε βρωμερός και υβριστικός και συκοφάντης, κανείς δεν με εξαγοράζει.

Παπαδημητρίου: Δεν εξαγοράζει εσάς αλλά την εικόνα του ανθρώπου που βρίζει από το πρωί ως το βράδυ τον Μητσοτάκη.

Αντώναρος: Ό,τι έχω πει έχει βγει, μου αποδίδονται ημερομηνίες για τις εκλογές που δεν έχουν καμία σχέση με τις εκλογές. Αυτός που ψηφίζει Αντώναρο, ψηφίζει Αντώναρο και ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ συντάσσομαι με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Εάν με ρωτάτε αν έχω γίνει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, σας απαντώ όχι.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share