Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Κόλαφος» ο Άδωνις Γεωργιάδης - «Δεν συμπαθούν τον Νίκο Χατζηνικολάου και ήθελαν...»

Η δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης για τον δημοσιογράφο

6 Απριλίου 2023 16:47
«Κόλαφος» ο Άδωνις Γεωργιάδης - «Δεν συμπαθούν τον Νίκο Χατζηνικολάου και ήθελαν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και τον Παύλο Πολάκη, σχετικά με την αντιπαράθεση του πρώην αναπληρωτή Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ με τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο κ. Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε ότι «αγνοείται η τύχη του Παύλου Πολάκη», μετά και την εμφάνισή του στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra και για τα όσα είπε σχετικά με τους λόγους επίθεσης τόσο στον Νίκο Χατζηνικολάου, όσο και στον έτερο εκδότη του ομίλου Real Ανδρέα Κουρή.

Συγκεκριμένα o Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε: «Μετά από αυτή μου την παρέμβαση στο Kontra Channel προχθές στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη αγνοείται η τύχη του Παύλου Πολάκη, δεν έχει γράψει ούτε μία απάντηση αυτό ο «γενναίος»….μα τί έγινε; Δεν ήξερε ότι έγραφε ανοησίες τελικά; Τα λέω απλά για να καταλάβετε πόσο ανεύθυνοι και κακοί άνθρωποι είναι. Δεν συμπαθούν τον Νίκο Χατζηνικολάου και ήθελαν να τον καταστρέψουν γί´αυτό έβαλαν τον Πολάκη να κάνει όλο αυτό το αίσχος. Ωραίο το βίντεο όπως το παρουσίασαν πάντως τα Παραπολιτικά».

Σε αυτή την ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης απάντησε: «Άδωνη Γεωργιάδη, είσαι πολύ βιαστικός και θα πέσεις σε γκρεμό. Καταλαβαίνω βέβαια γιατί βιάζεσαι. Ο πολιτικός χρόνος μετράει με άλλο τρόπο για τους αθώους και με άλλο για τους ένοχους. Όλα στην ώρα τους…….σύντομα….».

Σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης επανήλθε αναφέροντας: «Ο «γενναίος» Παύλος Πολάκης, αντί να απαντήσει για το γιατί στις συνεχόμενες αναρτήσεις του για τα (απολύτως ρυθμισμένα) χρέη του Ομίλου Real, επί σειρά ημερών αναφερόταν ΜΟΝΟΝ στον ένα συνεταίρο του 50% Νίκο Χατζηνικολάου και όχι και στον άλλο κατά 50% συνέταιρο κ. Ανδρέα Κουρή του Kontra Channel, (ισχυρίζομαι ότι α) δεν έχει ιδέα ούτε για τα χρέη ούτε για τις ρυθμίσεις, β) δεν ανέφερε τον κ. Κουρή απλά διότι αυτός μέσω του τηλεοπτικού του σταθμού και της εφημερίδας του στηρίζει τον Σύριζα. Έτσι αποδεικνύεται ότι στόχος δεν ήταν τα χρέη (πχ ο όμιλος Δημοκρατία δεν έχει χρέη; Πάρα πολλά αλλά αυτά δεν τον πειράζουν διότι είναι πολιτικός τους σύμμαχος) αλλά ο ίδιος ο δημοσιογράφος και η κριτική που τους ασκεί. Δηλ ήταν απόπειρα φίμωσης και όχι αποκάλυψη για την εξυγίανση) Τί απάντησε λοιπόν; Απολύτως τίποτε εκτός από τις γνωστές του απειλές ότι «θα με κλείσουν φυλακή», «ότι είμαι ένοχος» κλπ τραμπούκος, που αδυνατεί να αντιληφθεί το πώς λειτουργεί το Δυτικό Σύστημα Δικαιοσύνης, κατά το οποίο άπαντες, άρα και εγώ, είμαι αθώος έως αποδείξεως του εναντίου σε δικαστήριο, και ότι οι απειλές αυτού του είδους είναι απλώς συκοφαντική δυσφήμιση. Αυτά τα γράφω για να τα δείτε και να τα καταλάβετε και να μήν τους φοβάστε! Δεν είναι ούτε γενναίοι ούτε σπουδαίοι απλώς φωνάζουν και τραμπουκίζουν και ελπίζουν να πιάσει σε κάποιους, σε κάποιους προφανώς πιάνει σε άλλους όπως εγώ όχι, διότι δεν μπορούν να με πιάσουν απο πουθενά και 6 χρόνια τώρα μου έστησαν την σκευωρία Novartis, την Εξεταστική για την Υγεία, τις συκοφαντίες για το ΚΕΕΛΠΝΟ κλπ και τελικά εγώ είμαι εδώ που είμαι και αυτοί εκεί που είναι. Και μετά τη νίκη μας στις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές θα κρυφτούν πάλι όπως την περασμένη φορά. Μην τους φοβάστε λοιπόν δεν είναι τίποτε το σπουδαίο! Πάμε για να τους νικήσουμε και να συνεχίσουν την καλή πορεία που έχει η χώρα μας. Όχι άλλη τοξικότητα όχι ξανά 2015 !».

«Παραλήρημα» Άδωνι Γεωργιάδη: «Δεξιός είναι ο εργατικός, ο ιδιοφυής... Aριστερός είναι ο άχρηστος, ο ανεπρόκοπος, ο γρουσούζης» (Video)

Στην απονομή των Fund Managers Awards 2022 μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τα οικονομικά γεγονότα που σημάδεψαν τη χώρα τα τελευταία χρόνια, ενώ προχώρησε σε δηλώσεις αναφορικά με τις γνώσεις των Ελλήνων για την οικονομία και για την Αριστερά που προκάλεσαν αντιδράσεις.

Επίσης, απίστευτες διατυπώσεις είχε επιστρατεύσει ο Άδωνς Γεωργιάδης σε μία προσπάθεια να αντιστρέψει πλήρως την πραγματικότητα μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, αποσύροντας εντελώς από το κάδρο των ευθυνών τον Κώστα Καραμανλή.

«Δεξιός είναι ο εργατικός, ο ιδιοφυής... Aριστερός είναι ο άχρηστος, ο ανεπρόκοπος, ο γρουσούζης»

«Εγώ πλέον είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η Ελλάδα πάσχει από ένα τεράστιο οικονομικό αναλφαβητισμό. Οι βασικότερες οικονομικές έννοιες στο ευρύ πληθυσμό είναι παντελώς άγνωστες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούν αν συλλάβουν για παράδειγμα για ποιο λόγο τα μνημόνια ήταν υποχρεωτικά; Γιατί εγώ κατάλαβα ότι δεν υπήρχε καμία άλλη λύση εκτός από τα μνημόνια; Και χρειάστηκε η ελληνική κοινωνία πέντε χρόνια τσακωμών στους δρόμους για να κάνουν αυτά που λέγαμε από την πρώτη μέρα; Γιατί κάτι τόσο προφανές, ότι είχαμε χρεοκοπήσει», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Αν εξηγούσες στους Έλληνες τι είναι το PSI δεν καταλάβαιναν τι είναι, δεν καταλάβαιναν τι είναι ομόλογο, δεν καταλάβαιναν σίγουρα τι είναι αμοιβαίο κεφάλαιο, δεν καταλαβαίνουν τίποτα, ακόμα και πολύ βασικές έννοιες… Αν εξηγήσεις τι είναι ο πληθωρισμός και πως δημιουργείται και πως υπάρχει, δεν ξέρουν, φταίει ο Γεωργιάδης προφανώς.

Αναφερόμενος σε λεξικό των αρχαίων ελληνικών, είπε χαρακτηριστικά ότι «αν πάτε στη λέξη Δεξιός, κάνε το πείραμα να το δεις, Δεξιός, αλλά μεταφορικά, ο ευοίωνος, ο εργατικός, ο ιδιοφυής, ο αποτελεσματικός. Αριστερός, μεταφορικά, ο άχρηστος, ο ανεπρόκοπος, ο γρουσούζης… αυτό σημαίνει στα ελληνικά Δεξιός και Αριστερός! Είχε να κάνει φυσικά στην αρχαιότητα με το από πού έρχονταν τα πουλιά… αυτή είναι η πραγματικότητα για το αν ο οιωνός ήταν αίσιος ή απαίσιος. Αίσιος ο Δεξιός, απαίσιος ο Αριστερός».

«Για να πολεμήσουμε την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς, πρέπει να έχουμε περισσότερα τέτοια βραβεία. Και πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο να εξηγήσουμε στον κόσμο πώς λειτουργεί ο καπιταλισμός», πρόσθεσε.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share