Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Ο θηλυκός Αϊνστάιν, λίγο τουμποφλό της κοπέλας να ξεμπουκώσει» - "Σταύρωμα" της Ραλλίας Χρηστίδου στο twitter για το «όχι» στον φράχτη στον Έβρο (photos)

«Να ανοίξεις το σπίτι σου να μπει όποιο σούργελο θέλεις»

4 Απριλίου 2023 12:43
«Ο θηλυκός Αϊνστάιν, λίγο τουμποφλό της κοπέλας να ξεμπουκώσει» -
(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κατά της κατασκευής του φράχτη στον Έβρο στρέφεται η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλία Χρηστίδου, με βίντεο που ανάρτησε στο TikTok, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «έχουν φράξει τα μέσα μας».

«Επειδή έχουν φράξει τα μέσα μας τις τελευταίες ημέρες με το ζήτημα της επέκτασης του φράχτη στον Έβρο, ας καταλάβουμε όλοι το εξής απλό πραγματάκι. Το καθεστώς Μητσοτάκη τρέχει εναγωνίως να κλείσει δουλίτσες, υποχρεώσεις, εκκρεμότητες που έχει μέχρι την 21η του Μάη που ο ελληνικός λαός θα τους στείλει στο σπίτι τους», αναφέρει.

Μεταξύ άλλων, η Ραλλία Χρηστίδου σημειώνει: «Κοιτάξτε να δείτε… Ο μόνος φράχτης που τους ενδιαφέρει και τους απασχολεί και τους προκαλεί πανικό είναι ο φράχτης που έχει υψώσει η κοινωνική πλειοψηφία απέναντι στην αδιαφορία, στη συγκάλυψη, στη διαφθορά, στην ασυδοσία και στην επιτελική αχρηστία του καθεστώτος Μητσοτάκη».

Παράλληλα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Επειδή έχουν φράξει τα μέσα μας τις τελευταίες ημέρες με το ζήτημα της επέκτασης του φράχτη στον Έβρο, ας καταλάβουμε όλοι το εξής απλό πραγματάκι. Το καθεστώς Μητσοτάκη τρέχει εναγωνίως να κλείσει δουλίτσες, υποχρεώσεις, εκκρεμότητες που έχει μέχρι την 21η του Μάη που ο ελληνικός λαός θα τους στείλει στο σπίτι τους.

Η φιέστα για την επέκταση του φράχτη στον Έβρο κόστισε 27.000 ευρώ με απευθείας ανάθεση σε εταιρεία που συστάθηκε μόλις πριν έναν μήνα, τον Φεβρουάριο του 2023. Βέβαια τα 27.000 ευρώ είναι ψίχουλα μπροστά στα 99,3 εκατ. που θα δοθούν για 35 χιλιόμετρα επέκτασης του φράχτη.

Και ενώ οι υπογραφές έπεσαν την ημέρα της φιέστας ο ανέμελος πρωθυπουργός μας δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένος που με την παρουσία του επισφράγισε το κλείσιμο αυτής της εκκρεμότητας.

Το γεγονός δε ότι ο ”επιτελικός” κύριος Γεραπετρίτης τυχαίνει να είναι ο γαμπρός του Αντιπροέδρου της κατασκευαστικής εταιρείας που έχει αναλάβει την επέκταση του φράχτη, αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει τις προθέσεις τους για τη διασφάλιση της ασφάλισης των εθνικών μας συνόρων.

Διασφάλιση της ασφάλειας, όπως και στον σιδηρόδρομο. Κοιτάξτε να δείτε… Ο μόνος φράχτης που τους ενδιαφέρει και τους απασχολεί και τους προκαλεί πανικό είναι ο φράχτης που έχει υψώσει η κοινωνική πλειοψηφία απέναντι στην αδιαφορία, στη συγκάλυψη, στη διαφθορά, στην ασυδοσία και στην επιτελική αχρηστία του καθεστώτος Μητσοτάκη έτσι όπως έχει αποδειχθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Γι’ αυτό η 21 Μάη, την πρώτη Κυριακή o ελληνικός λαός με την ψήφο του θα τους στείλει στο σπίτι τους».

"Σταύρωμα" της Ραλλίας Χρηστίδου στο twitter για το «όχι» στον φράχτη στον Έβρο

Η τοποθέτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τον φράχτη στον Έβρο προκάλεσε αντιδράσεις από αρκετούς χρήστες στο Twitter.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share