Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Βόμβα» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Υποψήφια στις εκλογές με την ΝΔ η παρουσιάστρια;

Η παρουσία στην ομιλία Μητσοτάκη έβαλε... ψύλλους στα αυτιά

31 Μαρτίου 2023 08:17
«Βόμβα» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Υποψήφια στις εκλογές με την ΝΔ η παρουσιάστρια;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζει υπέροχες στιγμές, καθώς πρόσφατα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, βιώνοντας το μεγαλείο της μητρότητας με όλη της την ψυχή.

Η γνωστή παρουσιάστρια, με τον καιρό που περνά, αναζητά τρόπο δραστηριοποίησης, με άπαντες να αναρωτιούνται το ποιο θα είναι το νέο της τηλεοπτικό πρότζεκτ. Ενδέχεται, όμως, τα πλάνα της να βαίνουν... προς την πολιτική και την υποψηφιότητα στις εκλογές 2023.

Όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος», η ίδια εθεάθη στη Γλυφάδα να παρακολουθεί την ομιλία Μητσοτάκη και ορισμένοι άρχισαν... τις υποθέσεις. Μένει να φανεί κατά πόσο έχει βάση η φημολογία, που άρχισε να αναπτύσσεται μετά από όσα αναφέρθηκαν ακόμη και για... μετανάστευση, και θα ξεκαθαρίσει το αν θα μπορούσε η Σπυροπούλου να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές.

Αστρονομικό ποσό για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτός ήταν ο «ιλιγγιώδης» μισθός της από το «My style rocks»

Σε εποχές που η τηλεόραση ήταν «φτωχή» ποιοτικά, κατάφερνε να παρέχει «πλούτο» στους παρουσιαστές της. Ειδικά αυτούς που αναλαμβάνουν τα βαριά χαρτιά του σταθμού. Το My Style Rocks είναι ένα από τα δυνατά προγράμματα στο ΣΚΑΪ και όταν αποφάσισαν να αντικαταστήσουν την Ευαγγελία Αραβανή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ήξεραν ότι θα ανέβει η κλίμακα στο μισθό της παρουσιάστριας. Ποιο είναι το αστρονομικό ποσό που της έδιναν;

Έτσι, όταν έγινε η συμφωνία της με το κανάλι του Φαλήρου, το ποσό που αναγραφόταν στο συμβόλαιο για τις αποδοχές της ήταν πενταψήφιο. Πενταψήφιο όχι μόνο στο μήνα, αλλά και για την εβδομάδα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «My style rocks»

Όπως αναφέρει το youweekly.gr, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε συμφωνήσει όταν μπήκε στο Survivor 2 να παίρνει ως και 10 χιλιάδες την εβδομάδα. Ποσό τουλάχιστον 6πλάσιο απ΄αυτό που έπαιρναν οι υπόλοιποι διάσημοι του ριάλιτι. Αυτό το ποσό δεν άλλαξε για το My Style Rocks.

Η παρουσιάστρια έχει λαμβάνειν 10 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, ένα ποσό που είναι μεικτό, κάτι που σημαίνει ότι βάζει καθαρά στην τσέπη της 5 χιλιάδες. Συνολικά στο μήνα αμειβόταν με 20.000 ευρώ, ποσό που είναι πάρα πολύ μεγάλο.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share